Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas vi se nemojte javljati. Predstavnici stranke koja ne zna ni kome pripada, ni sta propagira, ni koji model da prati... Samo zna da zeli biti u vlasti
SDA privjesak kmeci sto vise nije vlast sa HDZ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@krokodajl Malik botino jedna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos malo bit će uzrečica : Nebo je plavo, kriva je osmorka. 30 godina vi mezite budžet i svako vam kriv kad gubite fotelje i pozicije.
Ovo je tek pocetak ,ovi sto pisu o "kmecanju SDA i DF" ,su defakto igraci HDZ i cilj im je samo odvlaciti paznju i umanjivati ovo sto se sprema i desava,a Bosnjo ce tek da plati ovu glupost koju je napravio. IMAL STA NEJASNO ,OSMORKA JE NESMOTRENO DIJELOM ,A DIJELOM I CILJANO OD ODREDZENIH KRUGOVA U OVO I NE BI IM BIO U KOZI. OVO IM BOSNJACI , BOSANCI I SVI OSTALI KOJI VOLE OVU BIH ,NECE NIKAD OPROSTITI!!@
DF je u pravu. HDZ se mora jednom zaustaviti. Ovo traje predugo i prevrsilo je sve granice. Svi obecavali protivpozarnu zastitu bosanskih suma, a HDZ sada preusmjerava ta sredstva u UZP firme i organizacije. Prisjelo mu tko je za ovo glasao.
kakvi idioti,,ovo nije normalno 😡😡
Tako je, Osmorka je HDZova podguzna muha
Biće sad kladionica na svakih 20 metara.
SDA je to davno halalila HDZu.Da se zeleni termiti ne javljaju kako je neko drugi izdajnik
Od rata na ovamo čije je uvijek bilo ministarstvo finansija? Šta sad vi iz DF_ pričate kada de uvijek bio HDZ_ov. Sada nevalja zato što se niste vi ili SDA pitali?
Ako vlada ne prhvati amadmane a poslanici ih izglasaju dali je vlada duzna po automatizmu da ih prihvati
Ma hajte molim vas?! Vi predali Vladu FBiH u 2 mandata SDA-u i HDZ-u i nesto pricate? Buahahah
SdaF propaganda nesmiruur
Ovima čudno što ga nisu sebi uzeli valjda
kmeee kmeee nema više para SDA Botovi- skotovi. Od sad samo džabe radite.
a ko je do sad vodio pare..
Priljepci bakirovi samo kritikuju
Moraju i Hrvati nešto dobiti. Ne može sve ići u ruke Bošnjaka.