Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkot cika!!! Zute veste ina ulicu!!
Vidjelo se je po upornosti i histeriji kod donosenja rezolucije o izbornom zakonu u hrvatskom saboru da im je glavni cilj treci entitet sto znaci teritorijalna pretenzija, prema dijelovima BiH. Zato neka ostane stari saziv do daljnjeg.
Da li je povratnicima omoguceno da se vrate na svoja prijeratna radna mjesta. I kada bi sad nakon ovoliko proteklog vremena taj uslov bio omogucen povratak bi bio znatno ubrzan.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ova odluka nece biti provedena to je 100% Mene više zanima koje sankcije ce biti uvedene za clanove CIKA koji su glasali za i tako namjerno prekršili ustav.
Ostaje da se vidi da li će i nakon ovoga SDA u najavljivanu koaliciju sa HDZ-om i SNSD-om... Ako se to desi, onda su saučesnici u ovom udaru na BiH!!!!!!!
nebise oko ovog zajebavali daje ovo normalna zemlja dom naroda treba imat nadleznost,sto obuhvaca narode,a ekonomija itd netreba daje njihova stvar,tuje greska,dokse to ne ispravi imacemo ne demokratiju
Legalizirani ratni ciljevi i izvršen udar na državu...