Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsicu najbolje ti je da se vrstis u SDP nisi ti za lidera premekan si brate... Kakav ba DF ljudi to ovde ne kontaju i SDP treba lidera jer onaj lagumdzijin poltron nije za toga... Ljevici treba lider koji ce javno reci da su poimenicno (bakir sebija konakovic novalic zukic itd) SDA BAGRA LOPOVI koje kad dodjete na vlast ce te osuditi i oduzeti im imovinu... Do tada vam je to sve mlako i to narod ne mirise.
@Derim bas tako posten a premekan
Najbolja vlast je ova od 1995.God. Od Zvitdića , Gosp.Novalića,gosp.Konakovića direktorice Sebilje i pored od ovih što rastakaju BiH kao Dodik,Čović,Šćepo,Nikšić velikog prijatelja Dodika,Abdićevaca, itd. vratili pola dugova što im je ostavila bivša SDP vlada i ostvarili više od 10% napredka u svim sferama života građana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lični interesi su u svakoj političkoj stranci ispred državnih. Zato su i stranke, a posebno narod u ovako jadnom stanju.
Klasicni Komsic nek je moja zadnja...e jesi politicar svaka ti cast ...Balasevic neki dan napisa lijepo pjesmu DNO DNA pa poslusaj Zeljko :-)
Ne polemišite. Ozbiljo razmislite i radite na otklanjanju navedenih pojava ili se nećete razlikovati od ostalih partija.
Dotični Kovačević je jedan obični šaner. Kažem to nevezano za sva ova dešavanja.
DF treba preimenovati u Otpremnik vozova. Svaki mjesec isprate nekog. Moram ponovo citirati Bakira (grizem jezik, al moram): Iz DF-a jos samo struja i plin nisu iskljuceni.
Sto mu niste dali da bude predjednik stranke, genijalac je to nevidjeni cim se sa Alispahicem druzi!:)))) p.s.ima besplatno auto i servis u ACQvatro hihihihihi
Željko se već ufuro da je član predsjedništva...
Mislim da je DF itekako trebala ovog covjeka a sta je srz svega to je tesko dokuciti
@DrvenaStolica srz je poznat.Ako se ne mozes brzo obogatiti u jednoj stranci, mijenjas je i trazis gdje je to moguce.
uhlje uhlje uhljebi, uhljebi smo mi mali radosni
@SugarCookie Zavisi gdje. U Lukavcu Nasa Stranka lize jaja sda stranci. Jos mi nije jasno zasto se ne ograde od licnih stavova D.Osmanovica. Kvare ugled stranke.
SDP, DF, SBB, GS, NS, su petokolonaške stranke kojima je Bakir najveći neprijatelj, isto kao što je genocidnoj gamadi i promicateljima UZP! P.S. glasati za ove petokolonaše je isto kao dati glas najvećim rušiteljima BiH!
Neka tebi tvog Bakira pa gladan budi ...
@munja5 koji Bakir onaj trezoras za razliku od komsica koji je bio na prvoj liniji Sta ste uradili vi iz SDA ucinili drugi genocid otjeravsi narod iz Bosne .Jos bi dodao nesto nemoj ovaj sbb stavljati sa ovim strankama,ta stranka je sa vama u koaliciji
De radite sta korisno za gradjane. Ko da je kome do citanja vasih gluposti i prepucavanja.
Sad nas cekaju politicki transferi. Prelazni rok je otvoren. Ko vise ponudi za igraca, igrac njegov. Joj jest mi se sve ogadilo.
Svi cete vi u SDP