Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF - kralj dobrih cijena!!!
PONAVLJAMO, Hvala ti PREDSJEDNIČE Komšiću za sve sto radiš za državu BiH. Prvi put za suze HDZ-ovaca, kao UZP-ovaca, a drugi put za suze SDP/NS/NiP FGR-ovaca petokolonaša, izdajnika i neprijatelja BiH. Neka živi vječno i zauvijek BiH naša najvoljenija domovina. Sretno Predsjedniče Komšiću .😭😭😭😭
2+1. Kupiš 2 poslanika DF-a trećeg dobijaš gratis.
Profesore to pričaj na sastancima DF DJL-a Građani ti više ne vjeruju! Niste smjeli da sprovedete unutar DF DJL, stranačke izbore evo pet godina, a hajvanišete se po parlamentu! Eno vam prevaranta Fahre pa se sa njim nadvikujte! Na kraju, krajeva isti ste.
Glumaca,kao fol oni se nesto protive,a SDA odlucio. Traze da je po sistematizaciji, a oni zaposljavaju bez strucne spreme,a ima ih i sa kupljenim diplomama.
Ne znam da ki je ko na ovom portalu imao priliku da vidi te tzv. novinare kada su u parlamentu. Pa evo koja rečenica. O higijeni neću ni da pričam. Sjede gdje stignu, a imaju čistu i advekatnu prostoriju sa inernetom i opremom. Iza njih ostane opušaka, papira od jela i čega sve ne. Na 1. I 4. spratu u bifeima stolovi budu neprepoznatljivi. Eto mali segment šta ostane iza tzv. novinara.
Fahro je stara udbaska varalica, prevarant i izdajnik. Ali Zeljko, e on je odron nakon ovoga sto je napravio! Glasao sam za njega, ali vise nikada!!!
Kako nas pepaju u mozak.Za ne povjerovati.
Pa neka nauče od vas iz DFa kako ste to odrađivali u KS. Prvo ste imenovali čovjeka kao. v. d. bez stručne spreme potrebne za to radno mjesto, onda nabrzinu dotični postojeću sistematizaciju prilagodi sebi i svojim uslovima koje ima, a onda ekspresno konkurs i prijem dotične osobe. "Sve po zakonu," u sistemu bez zakona. Učite od "šestorke", oni su savladali preskakanje svih prepona za kratko vrijeme.
Hahaha pukla koalicija,cirkus! Bosna je propala sa ovakvim političarima!
Zeljko Komšić, domaći izdajnik i najveća lignja u posljednjih 30 godina, a bilo ih je mnogo
Zeljko komsic uhvacen u lazi https://www.youtube.com/watch?v=to3r-JlVe3Q
Ali SDA nema više kadrova sa DIPOLOMOMA !!! Ustvari imaju one sa LAŽNIM DIPLOMAMA, ako takve PRIHVATATE !!!
PONAVLJAMO, Hvala ti PREDSJEDNIČE Komšiću za sve sto radiš za državu BiH. Prvi put za suze HDZ-ovaca, kao UZP-ovaca, a drugi put za suze SDP/NS/NiP FGR-ovaca petokolonaša, izdajnika i neprijatelja BiH. Neka živi vječno i zauvijek BiH naša najvoljenija domovina. Sretno Predsjedniče Komšiću .😭😭😭😭
Jako providan trik
Ma koga briga šta debili iz DF-a misle!