Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju nam ovakvi patrioti. I Komšić i Suljagić su pokazali da znaju četnicima pokazati zube. Samo udrite...
Samo udrite po budzetu,to njih jarane interesuje.
znaju udarit i po budzetu, bijelom hljebu, itd... a neki kao suljagic i po zeni :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi smo prepoznali vasu borbu za vladajucim stolicama. Ti i Suljagic ste izoblicili guzove sjedeci po raznim foteljama godinama. Sutra da se pojave vanzemaljci, vi bi se pridruzili njima zbog koristi.
hahahaha bra'o majstoreee.. suljagic mjenja stolice, fotelje, mjesta prebivalista kako to njemu odgovara
Slučajni prolaznik Zlajoglu je ipak doprinio da razjedini povratnike u RS, tako što nije dao podršku koaliciji Domovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Samo ovima nasima ucinio uslugu sada se opet skrenulo sa onih tema koje su puno vaznije za nas narod!!!! Sve sami foleri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naravno da nam trebaju patriote i da bi Demokratska fronta, kao jedna od bošnjačkih političkih opcija, trebala da zna braniti bošnjačke interese i to na mnogo birtnijim stvarima, nego što su "dvije zavarene cijevi u obliku krsta". Samo je veliko pitanje koliko DF i njegovo članstvo uopšte ima izgrađen nacionalni osjećaj? Koliko je tu glume i izigravanja nekog "građanstva", a glasovi se, naravno, očekuju samo od Bošnjaka.
lupas. sta je za tebe bosnjastvo?
..jel želko zaprijetio "po prstima"?
...vidim, čitajući klix, da je prstoudarač "avanzovo" do antibošnjaka i islamofoba...mirakl :)
sto se tiče mene , možete postavljati razna obilježja po cijeloj bosni, ali ja opet neću izaći na izbore, možete zaratiti ponovo, ali ja neću ni ratovati, jer mi je dosta svega, samo hoću ovo što mi je još ostalo od života da proživim kao normalno ljudsko biće. Iskreno, želim smrt svim nacionalistima.
smješnijeg i jadnijeg naroda od bosanskih pravoslavaca, katolika i islamista nema na kugli zemaljskoj. sa ovakvim i sličnim potezima izazivaju smijeh! Šta se može kad je pamet kod nekog drugog.
Ma pričaj ti šta hoćeš, ti kako ih ti zoveš "bosanski katolici" žive kao da su u Zapadnoj Evropi. "Bosanski Pravoslavci" su uzeli 50% teritorije. A "bosanski islamisti" u stvari uopšte nisu Islamisti. Od Islama je ostalo samo ko će dati veći Bajramluk, amidža ili daidža! Al nikakav problem. Svaka glupost se plaća i to ti je to. Hajmo sada mi malo kmečati Americi i Evropi kako smo ugroženi i slično. Sad ćemo mi plakati X-ćanima da su nam stavili krst da nas provociraju! U pravu si 33%, mi jesmo smiješni i to opasno !!!!
Eno ovim iz SDA ona budala Kukic iz banovica donirao rudarske jakne hodaju u njima po bosni ko da je rudarijada sta je ono
Nije stvar u krstu,ili u bilo čemu slicnom,stvar je dirigovana,a da bi mnogi ostali na vlasti moraju slusati zapad,a prije svega Amere,pa tako i postupati po njihovom naredjenju,od hapsenja po Moči,Maglaju itd,pa do ovakvih stvari ko sto je postavljanje krsta,a sve u cilju da se narod ne bi slucajno ujedinio,odnosno da bi se vise jos dijelio,a to itekako odgovara zapadu i nihovim tzv cinovnicima koji se bave BiH,a ustvari uzimaju dobru lovu i crpeći ovu drzavu,e dok to mi ne shvatimo nema nama pomoći
bakirovi dupelizci marljivo komentarisu
Suljagic i Komsic, bivsi SDP
IDEMO DF !
Demokratske fukare.
stranka dajdzica, amidzica .
...OD DF NIŠTA DRUGO I NE OČEKIVAMO JER SE SAMO RAZLJEVAJU ONI KOJI SU IMALI JASNE ZADATKE NEKADA DAVNO DOK SU BILI JEDNA STRANKA ,A NIKO NE PRIČA I NE SMIJE DA PRIČA O EKONOMIJI I NE ZNA DA PRIČA O EKONOMIJI...ZADATAK OVE STRANKE JE DA STALNO PREBACUJE LOPTICU DODIKU ON NJIMA I TAKO STALNO ,I DODIKU TO GOTIVNO JE DOBIJE GLASOVE NA IZBORIMA NA GLUPOSTI PA I NE MORA RAZVIJATI EKONOMIJU JER MU OVI GLUPANI POPUT KOMŠIĆA I SULJAGIĆA ČINE USLUGU...UOSTALOM OD NACIONALIZMA I ŠUPLJE PRIČE SE NE ŽIVI PA BI ZAMOLIO OVU GOSPODU DA SE STIŠAJU PRED IZBORE JER ZAMUĆUJU IONAKO MUTNU VODU...
Evo i njih! Svi mi osudjemo ovakav nacin predizborne kampanje, ali mi je stvarno dosadila vasa silna retorika, i stalno kukanje, a nista konkretno da i u jednoj sferi uradite.
Bakir narucio od Dodika plus iznad Sarajeva nebil opet bosnjake utjero u tor, e mamu li vam loposvsku prci ce I vase kad tad kriminalci