Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno ce nestati kao stranka za BiH nakon sto su srusili Aprilski paket i ukopali Bosnu gdje smo sad za sva vremena. Tako ce i DF nestati sad nakon ove izdaje sa SDA.
@manki a vala vrijeme je da i SDA padne.
komšić je sam sebe sahranio..
@bosonoga Šta sahranio? Izgradio! S ovim će se naplatit dobro, briga njega jel ćeš ga ti zaokruživat ili nećeš, osigurao je Sarajevo Izetbegoviću za ovaj mandat, to se ovome isplati bogato nagradit.
Obicni podguz. Ridjobradi ce ga odjebati kad mu ne bude vise trebao. A raja ga je vec procitala a koga jednom u mahali oznace kao supka taj to zavazdan ostaje.
Silajdžić krajem rata "ispregovarao" Ilidžu, Hadžiće, Šip, Ilijaš i tako na račun Mrkonjić grada, Bosanskog Novog i Prijedora kojeg smo mi Krajišnici oslobodili i dobili da ne kažem šta u usta, ostali opet u okruženju. Sutra da se zarati mi smo blokirani ponovo, dali sve i dobili ništa, ali bitna je republika Sarajevo zaboli vas rac za ostatak Bosne
Hajd sve, ali kako onda ovaj Mustafić ovako pametan ne moe da dobaci ni do mjesne zajednice po broju glasova, ili ova HDZ-ova wanna be analitičarka nije svaki dan na BBC-u i Sky Newsu? Gospodo draga, možete da moblišete kamenjarskih i sendvičarskih botova, Željko je u Predsjednštvu i tu će i da ostane. Pa nije narod lud da to mjesto jednom Čoviću - kraj priče. Sad lupajte minuse!
Sejdo zvani Obraz-Đon
Smetljari
željka biraju radikalni pripadnici bošnjačkog naroda koji se prodaju pod građane, a sa građanskim nemaju nikakve veze,...u stvari su bliski muslimanskom bratstvu!
Ooooo, kad će više izbori!! ;-)
Jedan nosi cvike a drugi ne.
Nazalost Komsic je umislio da je veliki politicar, ali je u principu dobio glasove jer ga Bosnjaci gledaju kao Hrvata koji je drugaciji od "onih tamo" i koji se zalaze za Bosnu. Sada ce izgubiti i tu kartu i definitivno pada.
Nešto sam zbunjen, ali poznajući politicko stanje, a pogotovo stanje latentne stagnacije i korupcije, sto me opredjeljuje na zaključak da ostajem kod Komsica i uvijek će imati moj glas
Program reformi ili ANP je otišao u Brisel sto nije zaslugom Bakira niti Civica ni Nikšića i da dalje ne se ne nabraja a sto je po proizvodnim i podlim uvredama botova ovih gore navedenih Željko kao ljigavac ili pjano a posebno Covicevi “Sejdo” čiji Covic obilazi Rusiju, takvi nisu na sreću većina jer većina ima pravi pregled Komsicevig koncepta i njegovih rezultata
OJ drugovi jel vam žavoooo rastanak se primakao!
Gdje je ona Fajina ofajla, koja je bila kod Silajdzica nekad,mislim na njemu, crna udovica Nadzija... 🤭
Hem sto me prozvaše Sehdom,hem sam munafik,hem i na kraju propadoh! 😂 Al nek i Faja sa tornja propade samnom 👌
Komsic je uspostavio koaliciju sa SDA samo i iskljucivo iz razloga da bude prisutan u svim razgovorima i pregovorima unutar zemlje a tako i svijetu sto je svakom jasno i poznato i iz razloga da se Bakiru koji je napravio mnoge propuste u povladzivanju Čoviću kao i srpskoj strani i kao takvom se ne smije prepustit da samo on bez nekog uticajnog pregovara o sudbini zemlje