Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje je SIPA?! Ili se oni samo za bošnjake treniraju?
Mektic je komandant cetnika
Ovome se odma sutra mora stati u kraj, ovo je paravojna jedinica, zamislite da se u Nkemackoj okupe ovako i obuku odijela nacista pa ti isti bi momentalno zavrsili u zatvoru i oderali ih s kaznama ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi cetnici su sramota za ljudski rod! Pa nevjerovatno da u 21.stoljecu u Evropi jos uvijek postoje, otvoreno pokazujuci svoje najnize zvjerske nagone.Tito je znao sta treba s njima.
@Cicalvo Dobro je i uradio.I sina mu treba strpati u zatvor.
@VladikaNjegos Cetnici su simbol ideje velike Srbije i vec 100 godina "etnicki ciste" planirane teritorije.
Dobar lijek za Srbe je imao Max Luburić
pitam se,da li su ove “supruge” ponosne na svoje ubice i silovatelje.😏
Sipa ganja ove zlatare, a ovi organiziraju zlocinacke skupove. Smjesno
Gledaj omladinca na slici, tek se zamomčio.
Hajde SIPA HAPSITE TE SMRADOVE
hapsi srpski narod.
Zeljko suludo je traziti hapsenja od onih koji su za ovakve ideale sa ponosom ratovali i ubijali
Neka svijet cijeli vidi s kim ima posla. I Putin i Trump i EU neka vide “antifasricku borbu” u koju se svijet zaklinje i slavi svake godine . Ovo je tekovina antifašističke borbe i Srba koji se “zaklinju” u tu borbu.
Ljudi, pazite sad ovo… ali razmislite dobro o ovome. Da nema ovog talibanskog klixa ja ne bih ni znao da se odrzava ovo postrojavanje. Listam srpske novine i niko nista o ovom ne pise? Samo vi ovde svakih pola sata izbacujete clanak o cetnickom pokretu itd… pa vi niste normalni. Ali bukvalno niste normalni. Prst na celo malo.
@SerdarJole pa zato pisu o vehabijama i 10000 terorista, i po tebi Klix ne bi trebao kontrirati?
za to su dobro placeni
Hajde Mektiću junače pokaži zube ako smiješ. A znaš reći da među sirijskim izbjeglicama ima terorista. A šta je ovo .Ovo nisu teroristi za tebe nego djeda mrazevi došli da podjele paketiće. Sram te bilo.!!
ZABRANITI AKTERIMA IZ SRBIJE DA ULAZE U BOSNU I KAZNITI NOVCANOM KAZNOM, GRANICNU POLICIJU SMJENIT ZBOG PROPUSTA
stvarno mislim da je ovo za svaku osudu ali DF je zlocinacka organizacija gdje jedan clan predsjednistva bih a njihov predsjednik u drzavnom kabinetu ima sliku na zidu zločinca kojeg cijeli zapadni svijet optuzuje za milione zločina, diktatora a cijom ideologijom se pomenuta stranka vodi. pa nikom ništa. stvarno vas tzv bošnjake je nemoguce razumjeti zato vas nitko ni ne smatra drzavom igraju se s vama kao sa malom djecom al ne mozete vi to skuzit 😂😂😂
Njih dvojica su i organizatori ovog skupa.Građani BiH budite budni,ne opuštajte se ni na trenutak.
Važno je da Željko K. krade zastave RS po Predsjedništvu BiH !!! A to što se ČETNIŠTVO POVAMPIRILO u jednom djelu BiH, izgleda Željka K. ne interesuje jer to nije bilo u Predsjedništvu !!!
Ne kontam čemu tolika strka,nekolicina bradatih ojebina koje služe kao folklorno društvo...kao njih treba da se plašimo.Naravno neugodno je nasim povratnicima u Visegradu i potrebna im je zaštita,a državne institucije ne čine ništa po tom pitanju.Previše im je publiciteta posvećeno te samim tim oni postaju "opaki"likovi ..a ono sve poremećeno šumsko stanovništvo.