Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samer Rešidat, Pravi lik za sve moguće pregovore - pod uslovom da ne otvara usta ni po koju cijenu. Pa nije DF turistička stranka - DF je ozbiljna stranka. Valjda su tvoji šefovi to shvatili.
"Ako nemate kandidate za ministre,mogli bi raspisat' konkurs.Mozda ima skolovanih i sposobnih i van politike,pokusajte! " NAŽALOST, MLADE RAJE ŠKOLOVANE I OBRAZOVANE IMA, BAŠ DOSTA, ALI SU NESTRUČNI. sVAKA ČAST IZUZETCIMA!
Eno Marija za ministra - mali je " pogodan".
Ako nemate kandidate za ministre,mogli bi raspisat' konkurs.Mozda ima skolovanih i sposobnih i van politike,pokusajte!
Ima školovanih i sposobnih i poštenih i unutar politike, ali to se ne traži, takvi teško dolaze za ministre u svim strankama.
Zeljko i Bake stara raja 25 godina na vlasti a tamo gdje vladaju postaju Sahara. Dabopgda mu se ruka osuslila ko je za vas dvojicu glasao.