Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je bar dosljednja! Za kulturu je i stavila pijanu golu spodobu koja svojim tijelom mete kafanu, na tom nivo nam i jeste obrazovanje i kultura.
Znači na Žurnalu imate ŠUTNJA ZNAČI FUNKCIJU: Kako je Mario Nenadić zaslužio povjerenje šefa SBB-a. Tu imate kako oje Nenadić zaštitio notara kriminalca koji je radio sa Alijom Delimustafićem i taj isti notar je radio notarske ugovore sa poslanicima.
Jos nije zabiljezeno u modernoj demokratiji da ovoliko plachu, kmece, ridaju, bale Ministri i njihovi clanovi, kvazi botovi i funkcioneri sto ce biti demokratskim putem i zakonito smijenjeni i otjerani u povijest, zbog toga sto nisu nista korisno uradili za gradjane. Placom i kuknjavom samo potvrdjuju da su tu bili samo za sebe, a nikako za gradjane i institucije koje su bili zaposjeli. Cetveroperci= placljivci, jade i kukatori.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusmir medicinu završio na šanku, odatle mu i nadimak koji je dobio u studentskim danima Šanko. Veliki DF kadar, valjda je to profil kakav odgovara predsjedniku.
@n3koizmas3 raja iz kafane
Bolje je bilo Hisi Ćesiru da je Nejru Dzanko predložio sa ministra, bolje bi slušala od Merse. Ovo će biti gora vlada id Fortine, zbog ćetiri ministra u njoj, a to su: nesposobna Mersa, Anis Krivic i Goran Mačkić, te pjano Emir Hadžihafizbegović
nagradno pitanje... koliko viskija mogu popiti Sejdo i Šanko za dva sata?
Sada će ovaj Rusmir da nastavi krasti i kao ministar, zna on dobro kako se može zalapiti zbog toga je i ušao u DF mislim SDA...
Ljigava Samra dovodi ljude iz Banjaluke da vladaju Srajevom.
Idemo najjača koalicijoo.....
Pa zar nije dovoljno ukrao Sanko onomad ??? 🤔...
Top pitanje: Je li preživio jedan jedini pacijent kojem je Šanko dao dijagnozu?
Doveli stručnjaka iz Banjaluke da bude ministar u Sarajevu?! Sta je sa ovim DF om?
Šanko ubleha
👏👏👏👏 nikad bolje imena nisu bila !!!
Ahahahah BAHAHAHAHAHAHAHAH BLAGO NAMAAAAAA
Izdajnici, izdali ste i KS pa sada nam iz Banja Luke dovlačite ministra privrede, kada će u Banjaluci imati m8nistar iz Sarajeva i to Bošnjak. DF vi ste najveća deponija i kolektor ljigavaca k9ju će SDA ubrzo pustiti niz kanalizacionu cjev.
Sta reći koju poruku poslati ljudi moji Njemačka je tako blizu treba ih ostaviti neka sami sebi upravljaju, kada nebude običnih radnika da uplačuju doprinose ni njim neće biti dovoljno samo treba ići odavde.
Trazili ste gledajte, pa opet za njih fujjj
Jao jao 😂 zivo me zanima kako će lideri koalicije prihvatiti banjalucanina za ministra privrede u ks.