Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2. Diana Bešić je obična prilivoda, postat će član bilo koje stranke koja joj nešto ponudi. Svojevremeno nije bila sposobna ni čas od 45 minuta kako treba održati. Sve za pare, treba sina u Beogradu finansirati. 3. SDA standardno igra svoju igru. Opstruiraju ovog gradonačelnika koji konačno nešto radi za Zenicu, da bi mogli kasnije reći da ništa nije uradio. Koja su to đubrad, hoće li im ikad doći kraj...
Goran predobar lik! Nije trebalo da se njemu desi! A Edo Arnaut sinonim za privredni kriminal, klosarcina prevarantska!!!
Fudo raspusti vijece, daj ostavku i izbore raspisi!! Zenicani koji zele dobro carsiji ce opet glasati za tebe a ne za GO VNA iz sda
@armijaBIH1995 Da smiju to uradit davno bi uradili, znaju oni dobro sta bi im se desilo
@Hari75 hajde smece iz sda sikter!!!!!!!!!!
Fudo polahko ali sigurno ti se bliži kraju krajeva, ojadio si Zenicu svojim lažima i supljom pričom
@Hari75 hajde smece iz sda sikter!!!!!!!!!!
1. Edin Arnaut sa ove slike je već osuđivan za privredni kriminal. Alma Kratina je zlo i teški demagog, koja je sve normalne ljude iz DF ZDK otjerala. Ko joj se zamjerio, nije dobro prošao. Goran Bulajić je skroz ok osoba, dijete čaršije, i nije mi jasno šta radi pored ovo dvoje. DF je propala priča, Kratina je demagog kao i njen šef Komšić.
Stani baaaaaaaaaa , ja fajkat ništa ne kontam. Zar nisu SDA i
i DF u koaliciji. E moj Komšiću , glup si ko konj.
Naravno da jesu, ovako sve do sad sje.li. Pomiluju ga po glavi, pa ga suknu s leđa. Neka, neka.. Zato skidam kapu SDP i NS.. Nek su ostali doslijedni datih obecanja, pa i po cijenu vlasti.
Jos komunjarama nije jasno da ne postoji totalitarna vlast. Zavrseno je sa tim. Bez vijeca si niko i nista
Sta reci, koju poruku poslati?
De malo Fudoo. Xi Jinping nema podšku 70% :)