Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su Bošnjaci glasali za Željku valjao je, jer su znali da neće ništa raditi, a sad ga kude što nije ništa radio...čudni aršini.
Željko su stvorili Bošnjaci, oni će i da ga unište jer ih je razočarao
Hahaha, yeah right... Crveni roboti, šta ćete kad ne bude SDP na vlasi? Na otpad?
Što je najgore, ove jeftine fraze će kupit' dosta glasača..
Ne znam, jebiga nismo Rusi da se na ratnu retoriku palimo
@bosnjacka bosna ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjekac Komsic je za osam godina prevezao trudnicu iz Zepca do Zenice i jenom rekao dalje prste od Bosne i za osam godina dobar milionce....... Ma đe mi reče - odoh da ga reketiram, samo da pozovem Hadžića i Zvizdića i familiju him!
Bosnjaci moraju da se ujedine oko SDA > evo ja i moji krenuli ali nedadoše nikako ovi iz osovine zla - Žuti i Zlojo. Nisam od onih 50 koji vladaju; vele ti si raja i drži se svojih. Bićeš pitan samo za glasanje i to kako ti mi kažemo, dobitćeš i nešto peškeša. Hajd sadan u tor. Ja promašio tor - sudbina!
Koji je Bosnjak rekao da mu je Turska domovina? Ovi pokusavaju sad napraviti sliku da Bosnjaci zele predati Turskoj svoju drzavu kao Srbi i Hrvati samo da bi izgledalo kao da svi grijesimo. To je BULLSHIT. Bosnjaci zele i imaju prijateljske odnose sa Turskom sto je sasvim potrebno jer koga drugog imamo? A nikad nisam cuo Bosnjaka kako kaze da je ovo Turska kao sto Bosanski Srbi i Hrvati kazu da je njihova teritorija pripada Srbiji i Hrvatskoj.
Nisu nama simboli niti križevi, niti krstovi, niti mjeseci i zvijezde - naš simbol treba da bude ekonomija i jaka privreda BiH!
prezivjeli smo turke austrougare njemce i srbe da li ce bih prezivjeti komsica ako dodje na vlast to je vec tesko pitanje
Vjera mi je bitnija od države i nacije. Draži mi je jedan musliman crnac iz sred Afrike nego neki komšija pravoslavac il katolik.
@Krstaš, ma ovaj je komunista SDP-ovac znaš ono titino nesvrstani pa bratski afrički narodi, ma plakati od smijeha na floskule, jer onaj ko fol brat, a ovamo garo crn ko iz furune i on nam po titi brat i eto po ovom velikom hrvatu, jer je iskren ko da je dalmatinac...
Komsic je za osam godina prevezao trudnicu iz Zepca do Zenice i jenom rekao dalje prste od Bosne i za osam godina dobar milionce.......
Reče ti i svi se nasmijaše :)))
Ne znam sto se ovdje stavlja Turska u isti kos sa ostale dvije drzave i pokusava da se nametne teorija kako i Bosnjaci sad oce da se pripajaju nekom drugom i da su na osnovu toga isti kao i ova druga dva secesionisticka naroda. Ja jos nikad ni od koga ozbiljnog nisam cuo nista na tu temu. Nikada nigdje nisam cuo da je ijedan ozbiljan Bosnjak, politicar, akademik ili bilo ko rekao da je Turska nasa domovina. Nije, nikad nije bila i nikad nece biti i to jako dobro zna 99,99% Bosnjaka. Cemu ova lakrdija to me zivo interesuje.
Suljagić: - uzeo bijeli hljeb, a slagao da ga nije uzeo - izjavio da mu je mala plata 2.000 maraka - pretukao svoju ženu i ima krivičnu prijavu zbog toga. Hoćemo li takvog predsjednika?
Obećao je Suljagić da će samo svoju ženu tući ako pobjedi na izborima! kaže druge žene ne trebaju da strahuju
Amerika je zakuhala u većini muslimanskih zemalja širom svijeta! red je došao na Bosnu i Hercegovinu, jer u Bosni i Hercegovini ima mnogo muslimana, i nije red da tu mira bude. Zato Amerika gura Komšića (Hrvata) i Radončića (iz Gusinja) da predstavljaju Bošnjake iz Bosne!!!
mars ustaso....podmece nam covjeka koji nit je bosnjak niti musliman za bosnjackog cana predsjednista
"Molim vas da prenesete poruku svom narodu: Turska je naša mati, tako je bilo i tako će i ostati". (Mustafa Cerić, reisul-ulema Islamske zajednice BiH, 2008. godine)
nisam pristalica ni jedne stranke pogotovo ne komsiceve ali ova cinjenica stoji i bez politicke kampanje da svi u bosni bilo kojoj vjerskoj skupini da pripadamo moramo shvatiti da ni jedna zemlja sa strane nije nam prijatelj pravoslavci misle da im je bolje u srbiji muslimani ocekuju pomoc od turske katolici od hrvata ali svi nas oni gledaju kao glupe bosance i krajne vrijeme je da shvatimo da ako sami sebi ne pomognemo da pomoc necemo dobiti ni od koga nego ce gledati da nas pokore i iz nase zemlje uzimaju prirodna bogatstva a mi da im sluzimo kao glupi robovi jer njima samo za to trebaju bosanci to nam pokazuje i historija ponovo isticem bilo koje vjerske pripadnosti bili.
Pristalica si ti Željkove stranke, i nemoj se praviti lud, to spinovanje da nisi pristalica, al ćeš ipak podržati Željka zahvali Suljagiću, koji spinuje sve što se spinovati moglo, podsjećam te samo kako je slagao da nije uzeo bijeli hljeb, a dobro ga je se najeo!