Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shupci iz DFa juče ste podrškom prekida sjednice federalnog parlamenta pokazali koliko vam je stalo do građana i njihovih problema...vi ste najveće zlo BiH
Izdajte jednom saopcenje kako ste izvrsili neku analizu, napravili ekonomski plan ili plan smanjenja zagadjenja Bosne i Hercegovine. GUBITE VRIJEME NA PREPUCAVANJA, A MI GUBIMO STRPLJENJE!
Naj odvratnija stranka ali uvjerljivo, a pre'sjednik qovno kakvog nema
Ovakav sdp ne treba ni muhama a kamoli stanovnicima BiH,sto je bilo pametnih ljudi ili su otisli ili su ih ovi mufljuzi otjerali,sa ovim treba samo sluzbeno.
DF je u koaliciji sad HDZ, pametnom dosta
Rekao Boban istinu ,takvo je stanje na terenu,,svidalo se to nama čuti il ne!
ne vjerujem ni rijec osobi koja za 4 godine u parlamentu nije izgovorila ni jednu jedinu rijec. gospodin koji samo zna pisati reakcije i dopise
Ovaj, kad smo mi ono za građansku opciju, nije mi jasno kako izabrasmo Džaferovića? Il' je i on građanski kad mi biramo?
Ma ja. Čim ne misliš kao Komšoglu, odmah si bobanovac, tudjmanovac, čovićev i sl. Odmah deklariranje i prozivanje. Eo ga ko Vučić.
2020 poslije izbora gasis stranku,prodana dusu ta mrvicu vlasti izdade narod sto si neistine givorio uoci izbora 2018
Nismo ga ni birali nekim samoprozvanim Hrvatima. Birali smo ga u svojoj državi kao člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda. Legitiman i legalan. Neka pati koga smeta.
Opet oni sa saopštenjem...
DF = Lazni komunisti sa primjesama desnicara. Nestajete nakon sljedecih izbora
@kontrakontre DF optužuje i rođenu mater da je nešto što su sami, ne bi li dobili za 2 god još koji glas. Željko je najveći lopov... poslije Kakira i Dragana Čovića.
Zna se sta su Bobani za Bosnu...
Vlasko pleme
Najbolji predstavnik iz reda manjinskog hrvatskog naroda, Željko Komšić. Moramo ga klonirati! Malo je 8 godina!