Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukratko jedan kurton od covjeka
Željko... Ti si jedini predsjednik na svijetu koji se smije kretati na 23% teritorij...... Ne bitan faktor.... Najveći uspiješ što si se fotografirao sa domarom u New Yorku.... Ložiš Bošnjake da se boriš za BiH.... Al zapravo samo si poslao poruku Hrvatima i Srbima da im Bošnjaci mogu nametnuti spodobu poput tebe da ih predstavljaš
Svaka politika, koja se zasniva na mržnji prema drugom narodu mora kad tad da propadne. Nadam se da je Komšo nešto naučio iz ovoga, jer on ne mrzi jedan, nego dva naroda, kojima pripadaju njegova majka i otac. To što obožava narod kome pripada njegova supruga je pozitivno, ali mora da poštuje i sebe.
Glupane!!!! Svojim komentarima si doprinjeo da fasisti i nacionalisti pobijede u CG!!!! Propalico alkoholicarska najbolje se ne pojavljuj nikad i nigdje!!!!!
Postavio si za svoje savjetnike ljude koji zastupaju interese drugih zemalja, ne znam o cemu nam ti pricas. Dalje, mnogo volis da ljubis ove sto nas potkradaju. Vozdraaa!
Vidi komentara, kao da nije klix nego stranica ravnogorskog pokreta. Boli ih istina!
evo ga, prikazao se politički mrtvac, i kao pojedinac i kao stranka.
ime mu je Dodik Milorad genocidas i negator svega gradjanskog
u ovim flasicama ispred Sejde su votka i gin
jedini koji su na anti europskom i anti NATO putu su unitaristi koji to vješto prikrivaju lažima i podvalama te upiranjem prstom u druge i drugačije,nastupaju samo deklarativno a inače su protiv "zapadne" i "anti islamske" politike i načina života,..
HDZ proruski,..? još ti malo brlje nategni,..to i jest vaš problem,ne vidite što je uzrok problema,izbjegavate ga i nazivate ga kako vama odgovara ,CIK problem jest problem ali nije povezan sa "proruskim" HDZ-om,HDZ ima svoj razlog što ga kritizira i jasno je naveden,jadna majko kada nas rakijaši prestavljaju,..
Koji isfuran lik!!! Prica istu pricu 15 godina i lovi levate na to, a osim sto je dobro uhljebljen cijelo vrijeme rezultat mu je jedna velika NULA! Popusti bolan Zeljko vise s tom furkom, barem smisli nesto novo, originalno.
Ćim nekoga napadaju genocidaši i UZPovci,znaj da je na pravom putu.Sretno naš ZLATNI LJILJANE,i do pobjede,protiv isti.Živjela BiH.
Tako je Precednice, svi samo za vlast, da budu u foteljama! Bice svega jos na Balkanu, nema vise brastvo jedindtvo!?
Ti si najgori izdajnik
Na istoj priči propali alkos prima preko 6000KM poslednjih 25 godina. Ima fol neku stranku koju je izmislio Bakir i jednom u 10 dana izvali neku nacionalisticku suplju i 6 milja u dzep
Rusi I HDZ.Aj ne kakite više.