Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo donacija, merhamet, sadaka, zekat, vitr... jadan li smo mi narod ako moramo cekat donatore za ovo
Eto ga oppaaaa proradio Anex 7 yesss
Naravno, ministrica iz foče usmjerava budžetska sredstva na dobrobit svih
Za 20 godina Njemacka se potpuno oporavila od WWII dok kod nas za 20 godina ljudi jednu zgradu napravili i da se pohvale na klix stavili...ma daj
Pa ima jedna "MALA" razlika.U Njemačku je Amerika ubrizgala milijarde,preko Maršalovog plana, a kod nas doveli MMF da nam uzme i ovo malo sirotinje što imamo.
@Egle-begle papci...Nije Ustikolina Gelsenkirchen, a ni Foca Dortmund. Ovo treba prihvatiti kao pomak, cijeniti sto se ima i gledati da vise gradimo, a manje razgradjujemo. A ... ko ne zna na orahu - ne zna ni na tovaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)