Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam dobio poziv od Bakira da se sa njim izoliram u trezoru ispod zgrade Centralne Banke. Hvala SDA!
@gooUser1576687426 mogao si i kod Neke Nikšića u traktor, ili sa Mašićem i Magazinovićem u Novi Sad....
Bosnjo
Samo jos da hoce neko kristalno jasno napisati, ima li ili nema nastave i ako nema kada to stupa na snagu. Nezna se jesmo li dosli ili posli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vjerujte mi da je najbolje da se prestanete furati na fazon "gripa ba", sto smo svi oprezniji sporije ce se siriti bilo koji virus. Zivimo u BiH, sto znaci da cak na mizernim brojevima zarazenih od kojih ce u prosjeku 12% biti u teskom ili kriticnom stanju jednostavno NEMAMO kapacitete da svima pruzimo zdravstvenu zastitu.
Daj ba ljudi pretjerujete!!!
Dok u srednjebosanskom kantonu krizni stab se sastane kriza će proći
Korona je svjetska prijetnja, urazumite se i pokušajte u tim glavurdama da shvatite da se ovo tiče svakog pojedinog čovjeka na planeti
Pod hitno zatvoriti sve kladionice u zemlji
Bravo za potez...
Uz izrecene mjere samoizolacije, prijeti se i kaznenim i prekrsajnim postupkom. OK. Koronovic postuje pravila i ne izlazi iz kuce. Zarazio je familiju koja izlazi iz kuce. Njegov rodjak zivi sam. Krizni stab mu ne salje potrepstine. Rodjak mora vani po namirnice i ne kaznjavajte ga za kihanje. Kad je u drzavi malo zarazenih, normalna vlast ih upucuje u bolnicki karantin. Ovaj virus ce se brzo smiriti i brzo ce proci a nesposobne vlasti u svijetu ce ostati "dok god to ovce zele"
Uzevši u obzir ponašanje ovdašnjeg nazovi naroda, potrebno ih je maksimalno prepasti...primitivci nikad nisu poštovali ništa što je naredjeno, onda...kad vas snađje, ne kukajte, sami ste krivi! Mislim da je lična odgovornost ključna u ovom trenutku
Pa sta cekaju ovi debili retardirani iz Ministarstva obrazovanja zasto se ne oglase povodom skola? Hoce li biti sutra ili nece? Sta oni cekaju koji curac? Jel treba da se neko zarazi pa da onda obustave. Onlline nastava i vozdra,.
Dok se mi u evropi polako (i ne bas polako), zatvaramo u kucama i nesmijemo se okupljati u masama na javnim mjestima, ovih dana su uEvropu stigli 30.000 americkih vojnika, bez ikakve zastite. Pri izlasku iz aviona se rukuju i grle sa svojim kolegama koji su vec duze vrijeme u Evropi. Oni su Amerikanci i njima virus ne moze nista...pored toga, zasto su dosli? to je druga prica!
Ma jebote koji su ovo debili,kome vi to govorite znatan broj ljekara je u organizaciji farmaceutskih kuca vec krstari po inozemstvu.Ko je za to odgovoran????
korona obicna gripa, a klix je kupljen kao i vecina mainstream medija da obmanjuje javnost i stvara strah
narode molite boga da nas ova bolestina zaobidje jer BIH je zemlja sa najnepismenijim doktorima i najnesposobnijim i najlosijim zdravstvenim sistemom koji zivi na teretu gradjana kao svaki parazit cast izuzetcima i to prijeratnim zdravstvenim radnicima
Ovi nasi samo cekaju da to izbije ovdje pa da kmece sa mwdjunarodnu pomoc da pokradu...nemamo mi ni strucnjake, ni kadrove, ni ljekare, ni opremu, ni disciplinu..imamo samo glupost i bezobrazluk
A šta je sa centrima i ostalim lokalima!?