Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
9 godina ismijavao sud on 9 godina proveo u 4 zida a te iste sudije imaju zivot i van suda igraju nogomet, idu u restoran, odu na plazu, imaju ljubavnice, svadjaju se sa zenom, bjeze od punice, popravljaju auto elem - zive za razliku od seselja koji moze samo ovako drrkati ko je tu lud? :D
odavno vec znamo da su ta sva sudjenja farsa, jer se tim zlocincima izlazilo u susret po svim pitanjima, kako o zdravlju tako ,o hrani,o posjetama,o placanju timova ljekara za oreglede itd..itd, da nenabrajam vise. Ti isti ZLOCINCI logorasima( to su isto bili zatvorenici kojima je trebalo biti sudjeno istokao i tim zlocincima), nisu davali ni koru hljeba a kamo ji lijekove ili nesto drugo.Gade mi se svi , gadi mi se to licemjere svijeta prema slabijima. EU, pravi zlocine jer se u njihovim glavama nemoze da slozi da postoje i drugaciji ljudi od katolika i ortodoksa. da postoji nesto jos osim KRSTA.
Ja bih se slozio sa @da da nam ovakvi radikalni politicari ne trebaju, jer se pitam sta bi bilo da seselj, zirinovski, bin laden dodju na vlast. Ali svi su oni produkt vremena i okruzenja, pa tako da i nema neke razlike u odnosu na oponente
on je uvijek bio lud, rekao da je sam da je u Sarajevu ubio jednog slucajnog prolaznika ... koji nirmalan covjek bi to rekao, milosevic se dobro branio, jer je poslije tri godine sudjenja tuziteljstvo priznalo da ne zna sta je osnovica otpuzbe, da li je on htio da napravi Veliku Srbiju ili je zelio novac za sebe ... seslj je budala, je je provocirao i psovao sud, tako da mu ovaj ne zeli dati presudu jer je puno teze cekati presudi i lezati u zatvoru, nego je imati u rukama.. osudice ga na osam dozivotnih robija ... kakav prinston i kakve budalastine
seselj Grootom se smejem,AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA.... i tako godina 9,dok ne crknem od smejanja..... Cekaju me u dobro podgrejanom paklu Sloba i sveti Sava,pa cemo skupa grootati i groktati odavde do vecnosti!
togtalni ludak..sto je najintersantnije za sve, i srbiju i bosnu i eu, najjbolje da je u hagu .. jedini za koga su se svi slozlilio..a sto se tice sudjenja..to je bio one man show, vrtio ih je kako je htio..
tip je toliko pametan da je presao iz pameti u ludost .. a sto se tice prava, nacin kako se branio i kako im je pobijao optuznice vec se poceo da uci na cuvenom Prinstonu u USA ..
Za 10 godina biće potpuno jasno da je Šešelj rasturio tzv \"Haški sud\". \"Haški tribunal\" će da ode na smetljište istorije, kao sud koji je 7 godina čovjeka u zatvoru držao bez optužnice. Sve odluke istog će biti dovođene u kontekst te istine.
Hoce li njemu kazna biti određena sredinom marta ? Jer sada idu zavrsne rijeci suda i njega ?
Ju, ju, ju... Znaci Hrvatima i Bosnjacima je najvise Hrvat napakostio izgleda. :D
mrzio ga ili ne.. jedno mu se mora priznati - Izdrzati 9 godina u Hagu i jos bez ikakve pomoci drzave uspevati da pobije skoro sve dokaze optuzbe, to moze samo jak i inteligentan covek.
I sta nas obavjestavate o ovome, kkao se Seselj zalio na navodna prava koja su mu uskracena, sad bi se trebo jos neko i sazalit? Sto ne piosete detalje o tome jkako je sabotirana tuzba BiH protiv Srbije za agresiju i genocid?
Negdje si upravu. Dosta vise uloge zrtve. Zivot ide dalje a mi tapkamo u mjestu. Dosta \'\'muje i sulje\'\', vicevi i likovi koji su smisljeni u Srbiji, dosta vise ismijavanja samog sebe. Trebamo uzeti svoj zivot u svoje ruke.
jadan je ovaj haag kad sebi dopusta da se jedan proces odugovlaci 10 godina!!! kako onako brzo osudise naciste, kako caskom osude za guantanamo...al kad je u pitanju bosna onda se igraju kilometarskih sudova...i ista se prica ponavalja i sa milosevicem i karadzicem i mladicem i seseljom...nek traje proces koji ce nadzivjeti zlocinca!!!
Pomenuti je na lancu a lanac je isuvise kratak .
Lipsi...