Komentari (408)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikrete, vrati pare!
Ja i?
Ima firmware 2.0 na torrentima.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Bosno stidi se!
Beeeee
SDA je ovu zemlju unistila do temelja.SDA i njen osnivac Aljo su prodali pola Bosne sumskim srbima, Hercegovinu kamenjarskim srbima.SDA i Aljo Zivkovic su organizovali Srebrenicu sa Radovanom i Klintonom, a svoje glasace preselili u Seher, i okolinu.Poslije rata su rastjerali vise raje po svijetu, nego Karadzic, Mladic i Boban skupa.Samo zbog njihovog kriminala, nije se rodilo bar 100 000 djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve je po ps- u, aparati i jesu namjenjeni za kratkotrajnu upotrebu u transportu ili prebacivanju s odjela na odjel. Ovi pokusavaju da ih instalitaju na intenzivnu njegu, po cijenu ljudskih zivota,a sve sa ciljem daljnjeg obmanjivanja naroda.
Fikrete ima da valjas maline sve dok zadnju marku od ovih 10 milja ne vratis
Kupili respiratore na alibabi pa sta ste ocekivali jebote
Zapratite Fikreta i kompaniju na instagramu za vise uputa kako iz je ... drzavu uzet pare i ljude napravit budalama..
Treba hin samo spojit na fejsbuk i apdejtat software.
Zaista nije za smjeha a jeste 🤣🤣🤣
Zašto se ne raspitate u regionu u evropi i čitavom svijetu kako ti isti respiratori funkcionišu ili Dali funkcionišu a kod nas nevaljaju. Obzirom da je tu dosta elektronike treba se zapitati kako su lagerovani toliko vrijeme.
Kod nas može sve
Fikro na aparatima
postavite stabilizatore struje, japanci imaju ugradjene stabilizatore kod nas struja varira..
stavite izetbegovica i novalica na njih ipak to su njihovi respiratori nek oni disu na njima
ahahhahahahha.....ovoj sramoti nema kraja.
sad za popravak ce neko klepiti 10.5 milioncica
Prodaje nam tko hoće i što hoće. Na nivou smo indijanaca što su zlatom kupovali jeftine ogrlice,ogledala,jeftinu bižuteriju.
Nap predsjednika A.R. bi sigurno na ovo izrekao neku mudroliju npr. ako ne rade danas možda će raditi sutra.