Šta su dogovorile četiri stranke
0
Detalji platforme za funkcionalniju BiH
Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50% odo ovoga bi nas diglo vise nego cijeli poslijeratni period, SRETNO
Novo doba pocinje.
HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP ..............ITD
Šta vam ono Živko Budimir uručuje pehar ustaškoj ekipi HVO SB Dario Kordić na turniru u Mostaru, jeli SDPovci, jel sada fašizam i nacizam može proći s obzirom da je HSP posto dobri fini koalicioni partner. hehehe, parole su jedno ali vlast i fotelja je nešto drugo.
Ovo je neprincipijelna koalicija interesne skupine i ne vodi ničemu dobrom. SDP i HSP! Smiješno. SDP i SDA! Još smješnije.
E,jarane, jarane, raspad mirise na sve strane. Platforma vam , vode ne pije, i zato hebi je.
PLATFORMA u smisli pristupa rada je izuzetno veliki iskorak PLATFORMA po svom sadrzaju je jedno veliko RAZOCARENJE Na zalost, osim sto je potrebno procitati ovu platformu, potrebno je procitati i neke druge platforme iz drugih zemalja pa da ocjenite kakav je njen kvalitet
Bolje ti je moj Dragane da spremiš kofer za biježati preko granice ali vidi da ti Dodik pozajmi svoj avion ili zrakoplov svejedno vidiš kako prođe Sanader a isto je govorio kao i ti i kleo se Hrvatstvom i branjenja Hrvatskih interesa.Što znači formula je: SANADER = ČOVIĆ Da, sa još jednom računicom, a to je da i Dodika možemo uvrstiti u tu formulu kriminala i lopovluka!!!
Sve ide lakse kada se zaledi negativna energija a to je covic i njemu slicni. Hrvati su zaista manjina i trebaju se tretirati kao manjina. Kako bi bilo da se jevreji i romi isto bore za nekakvu svoju drzavnu jedinicu? Pa njima je vec jasno da su manjina i nepomisljaju na tako jednu glupost. A gosp. Lagumdziji svaka cast, zaista se mijenja slika BiH i sve naginje na pozitivno!!!
NA JEDNOM HERCEGOVAČKOM PORTALU ZBOG NEMOGUĆNOSTI DA NAĐU ZAMJERKU PLATFORMI NAĐOŠE IZGOVOR DA NIJE DOBRA,KAŽU\"NIJE PISANA NA HRVATSKI\" :)))))))))
ŽIVIO SDP!!!!!!!!!!!!! SA SDP-om u SVIJETLIJU BUDUĆNOST!!!!!!!!!!
Izda nas Alija kada je 1995-te ugasio Republiku BiH i njen Ustav i legalizovao RS te tako nagradio neprijatelje ove drzave ....... a sada nas izda i Zlatko kada je odlucio da koalira sa SDA izdajnicima koji su unistili drzavu koja je pocivala na tekovinama ZAVNOBIH-a i koji su svojom kriminalnom politikom i kradjom novca za povratnike ocuvali etnicki cistu RS i zauvijek zapecatili ovu etno podjelu koja neminovno vodi i u formalni raspad zemlje .....
\"Po upisu državne imovine na državu BiH, ostala imovina se u skladu sa odgovarajućim sporazumom DAJE nižim nivoima vlasti...\" - šta to ba crveni DAJETE?!? koga ste pitali? MAMICU VAM VAŠU BIĆE SVEGA OVDJE ako će se zabranit fašističke morate zabranit i komunističke, tj. sami sebe inače će bit svega
OVO PODRŽAVAM!!!!!!!!!!!
Ajd budite malo ozbiljni! Zar vama koalicija u kojoj su SDP i HSP djeluje ozbiljno!? Koja je to zajednička nit koja povezuje Titine komuniste i stranku kojoj je predsjednik bio Ante Pavelić Ovo je samo jedna interesna skupina kojoj je jedini cilji raspodjela fotelja. Baš me zanima kakve ćete komentare davati za godinu-dvije (ako koalicija toliko i preživi)
Pa vezano za popravljanje pozicije Hrvata ovdje nema nikakve veze, samim time stavljanjem rijeci pripadnik naroda a ne predstavnik se legalizira ubuduce da SDP moze kandidirati kojeg Hrvata i samim time donositi odluke umjesto Hrvata opet, ovo ce dovesti jos do vece majorizacije i preglasavanja kojeg Hrvati nece moci da sprijece. I da btw pripadnik naroda znaci da gosp Komsic dobiva na legitimitetu. d-.-b
Bošnjaci biraju dva puta hrvatskog člana Predsjedništva. Federalna vlada se sastavlja sa bošnjačkim strankama SDA i SDP i sa dvije kvazi-hrvatske, koje imaju sve skupa glas 1% Hrvata u BiH, dok se 95 % hrvatske biračke volje u BiH grubo briše. Izvinite, ali mene ovo podsjeća na Miloševića, Sejdu Bajramovića i Jugoslaviju 1991. godine. Nije ovo nikako dobro, a ponajmanje pametno. Bošnjaci u BiH igraju potpuno istu igru kakvu je u bivšoj Jugoslaviji igrao Milošević. Da se uistinu hoće funkcionalna i napredna BiH, stvari bi se odvijale potpuno drugačije. Nema od ovoga ništa, ovo samo vodi u propast i nazadovanje.