Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ne povjerovati. Samo kod nas kamere nesto mogu snimiti i da se opet nekako opravdaju prokleti paraziti drustva i drzave.
kamere nisu zabiljezile da je milan uzeo mito, nije moguce dokazat da je uzeo a i da nije... onaj ciko sto je uzeo 2000 treba da odgovara, milanov kum... vjerovatno ce tako i bit, on ode u tvorzu za pare
@DryPobjeda tacno da nam daju svakom narodu ameriku utopili bi je ovi nasi u korupciji. Eto rs je haman ko drzava pa ne moze narod kraj s krajem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar se je mogla ocekivati drugacija odluka nakon sto je presjednik drzave prvi stao u odbranu korpucije i Talgetije, na istrosenu foru " ovo je napad na Srbe". Da bude ironija veca, drugi koji su stali u odbranu korupcije je bilo Udruzenje Sudija RS. Jbt koja cirkus drzava.
Bosno probudi se!
...komedija u fazonu zovnucemi Djuru, adjura ce ti oprostiti sto te je tukao...
Ma realno ovo VSTV je kao i Dodik na stranim transporterima je dosao na vlast, i dok oni ne promjene mi ne mozemo. Zato mladi bjezite odavdje nemojte da vam crno ispod nokata losi ljudi vade
Treba više vjerovati njemu i VSTV-u , nego svojim očima. Ovo je baš ono da te hebe na oči i kaže nije on. On je iz fine familije, znam mu ja i oca i mater, fini ljudi.
Ovaj cijelo vrijeme radio u stilu - sudija te tuzi, sudija te sudi
Nešto ne uspjevaju namontirane afere, zar ne ? Čim ne odgovaraju SDA i IZ, rade dobar posao. Samo naprijed časni sude, ne daj se zaplašiti od tih mafijaša. :-)
Ovo je kao u Alan Fordu kadija te tuži kadija ti sudi
Znači prosti čovjek ima zeleno svjetlo od drzave da moze mita po kafanama uzima i ostane drzavni sluzbenik!!! Hmmmmm drzavo jeb..m te i tvoje zakone fuj!! Pogledajte šta se desi sa Kurcom u austriji sad si kanzelar a za tren opozicija a kod nas zemlja alisa i čuda bajka!! Neka sam ja otišao ipak te 1980 ni sekunde se nisam pokajao , stidin se sam sebe i drzave BiH kad ovakve stvari čitam!!
može se samo zamisliti pozicija očaja, nemoći, bespomoćnosti građanina koji dođe u situaciju da pred ovakvim sudstvom kao i njegovim regulatornim tijelima pokuša zaštititi ili ostvariti ili dokazati ili odbraniti se od kršenja nekog svog prava, a posebno kada se treba zaštititi od nasilja nad pravdom i zakonom koje čine sami sudovi. ovo je sumrak ne sudstva ne demokratije ne pravne države no bilo kakve države i ljudske zajednice uopšte.
cist dokaz za takvo nesto ti je prica sa Eronetom. ako se ko sjeca one omladine koja je presretala ljude i uvaljivala razne pakete i ugovore. uglavnom, moja zena to odmah vratila nikad nije koristila, da bi joj nakon ,7 god blokiro sud racun, ovi uzeli sebi 450 kermi "duga"...
gdje nece bit odbacena tuzba.. kad je on sam postavio te ljude u disciplinsku komisiju..
fuj sve nam je tako u ovoj drzavi
Što bi reko' Balašević " ...nisu krivi oni , krivi smo mi !!!" i 100% čovjek u pravu. Glasajte ponovo za njih i onda kažete "šta ja mogu promjeniti. " Ovako... ništa.
Vjerujem strancima jedino, jedini oni mogu sankcionisat sve one dekadentne i remetilacke faktore koji ovu drzavi prave uteg te je utapaju u crnilo. nije sarkazam!
idemo ko na svjetskom... VOLIM TE BOSNO !
Oni fasisti iz snsd i hdz sve cine da uniste Rep BiH! Ovo nebi ni nadrealisti mogli gluplje argumentirat. Kovrerta daje se osobi koja aktivno ucestvuje u radu tuzilastvu. Koja pozicija nije bitna. Alk vidi se da dodik i covic srze ovog svig pijuna, da preko njegamogu kontrolisat ne-rad tuzilastva!!!!