Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...momci odradiše po svim pravilima struke. prepametni bosančerosi se šprdaju. i onda mi neko kaže "da nebi tite mogli smo bit njemačka". mogli ste bit penis. a i to jedva.
napravise spektakl od obicne bombe, sutra ce sva vlast sjatiti se u bos.Otoku, obecavati med i mlijeko, napravit ce event, doci ce Inzko da jede i pije...
da dodam "opasnu" bombu je prije par godina ciko na malti cackao bagerom, odvukli je na kamionetu kroz Sarajevo, ovo sada je samo Solakovo slikanje za medije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je ipak za pohvalu. Da se konačno nešto može i kod na sodraditi po struci i propisu. Razumjem i one koji se šale..međutim budimo relani ogroman posao su ti ljudi odradili proteklih dana, a najlakše je sjediti u toploj sobi.....i pričati gluposti. Donesi svoju guzicu sutra u onu rupu pa deaktiviraj je kad si toliki mudonja i filozof.Pogotovo mi na onu stvar idu ovi što pišu da je baciti u Banja Luku ili Sarajevo...ako vam nije bilo dosta rata ajte brete u siriju pa se ubijajte do mile volje...Onima koji se samo šale na račun bobme svaka čast..ali ne treba brkati šalu i cinizam ili još gore neki podli nacionalizam... pozzzzz.
Imal sanse da bomba ispuse ko petarda?
ja kampanje i cirkusa, fahro je odavno pikirao civilnu zastitu, naravno ne radi umjetnickih dojmova nego radi ogromnih sredstava kojim raspolaze na godisnjem nivou. U vise avazovih tekstova se to moglo namirisati a ovaj cirkus bi kao trebao biti gradjenje pozicija i pridobijanje simpatija ali se pravi tako nakaradno da bezmalo frustrirajuce djeluje svaka informacija u vezi j***e bombe. Opali je vise da bog da nikad nista ne opalio.
zamisli rokne ....
https://youtu.be/4iY7S_7VISs
Pustite ljude da rade svoj posao za sve one koji se prave pametni i lupetaju pogledajte video iznad.pozz i sretno im sutra
Jah drame bog te vidio. Samo o pripremama izvještava se već osam dana. Da je riječ o neutralizaciji atomske bombe pa da se ovoliko izještava o pripremama - razumljvo bi bilo, ali osam dana izvještavati o pripremama neutralizacije jedne sasvim uobičajene avionske bombe iz Drugog svjetskog rata... izgleda opšinari i novinari iz Bosanske Otoke imaju previše vremena i premalo bilo kojeg drugog posla.
UPOZORNJE!!! Obavezno ostavite otvorene sve prozore da bi mogo da vam pokupim televizore, laptope, a bogami i desk racunare i sve ostalo sto mi padne pod ruku :)
e jeb.šta je to?nuklearka?pa na nas su vlasi bacali još veće bombe pa ništa nisu mogli,padne u neku baru,napravi rupetinu može autobus u nju stati,malo onih gelera i zvončića razbaca,to djeca pokupe i odnesu u radionu pa pravimo manje bombe od toga i vraćamo vlasima
malo šale,al ozbiljno,mislim da je previše hampe oko ovog,mi koji smo gledali kako granate padaju znamo da je to pusy smoak,opasna je ona koja te iznenadi a ova leži toliko i zna se za nju.ovo mi liči na neku predstavu ali ne znam za koga
Hvala vam! #8 za sliku dana :]