Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sav ljudski odpad dolazi ovamo.. može kod nas sve, ha ja..
kad more ubačeni element iz srbije "njihova stranka" more i ovaj
Morate počet poštovati ljude, i sve će se posložiti
Može li se u Bosni napraviti nešto novo u obliku fabrika i novih radnih mjesta, a ne samo još jedna politička stranka koja se finansira iz budžeta gradjana🤗
Domovinska u Bosni. Za koju domovinu?
Domovisnki pokret ne želi živjeti u prošlosti, onaj isti pokret koji priča o otkopavanju Jasenovca i zločinima partizana po cijeli dan. Ne, nije dovoljno prošla prošlost 91' jok, de ti nama da se prčimo oko Tita i Pavelića... Moja mater ima 72 godine i njoj i njenoj generaciji su Škoro i ekipa ok, svako mlađi ko puši ovu priču ne može imat više od 30 IQ-a. Osjećam gađenje na kvadrat
Jos visi razdor u hdz🙌🙌👍
Čuje li neko da nešto pucketa? Puca meni ku4ac za ovo.
ovi skutori su macekovci (podjela BiH) nisu oni ustase (hrvatska do drine)
Sta trazi domovibski pokret drzave Hrvatske u Bosni i Hercegovini.Nemisli valjda siriti domovinu. E bosno i Hercegovino imal ista dobro date snadze?
Još nam je samo ovo falilo
Svejedno komsicu ide ponovo glas
e jakog predsjednika stranke,pa u svom selu ne može dobiti više od 5 glasova,..mirno spavaj Čoviću,...
nije to to,nije to nikakva bura,to su samo pokušaji kao i u Hrvatskoj,HDZ je previše jak i institucionalan,proći će kao i u Hrvatskoj,skup nezadovoljnika koji kao i naši iz bošnjačkih stranaka stalno vraćaju film na 90. i žele da žive u njima i od njih(mislim 90. i događanja u njima),..ništa od toga,ima ozbiljnijih stranki u BiH sa Hrvatske strane,npr, HRS,..
pa ovaj moze biti samo gori od Covica
Čovjek lijep, lijepo pjeva i još ljepše govori. Do sada nije slagao. Mislim da idem u Čitluk po pristupnicu. Još ako Dijana Zelenika pristupi ma tu sam. Svoj na svom.
Sudbina draganove opozicije zavisi isključivo od sda. Dokle god bakir nameće člana predsjedništva, opozicija nema nikakve šanse.
Opet cete ga vi dici kao i 2006 nema on sa tim problema svu opoziciju hrvata ste unistili sa komsicem i ovo malo sto ima sa svojom agresivnom politikom unistavate kad koristite rupe pa uvece bude bosnjak a ujutro hrvat na listi za dom naroda .. Ili stanuje na jednom mjestu pa se pred izbore prijavi na drugo mjesto
Bošnjaci - 50% Hrvati - 12%