Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dan zena ova dosla sa zastavom LGBT.... Upornije su od pitbulla
"NEPOSLUŠNE ŽENE STVARAJU HISORIJU" !? Može li mi neko objasniti znacenje ovog po meni glupog natpisa.
ja se sjetio biljane plavsic, em je hajvan em je žensko, a ispisala je neku historiju
I meni je na um pala odma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uzmi ba taj parfem, posla nema za nikoga
Bravo! Ne mozete dobiti posao ako nemate rodjaka ili nekog '''drugog'' mocnika ili jos bolje dosta KESA, tada se necemu mozete nadati inace NISTA da zlaom ZLATITE!
Današnje feministkinje traže ravnopravnost u poslovima tipa menadžer, političar, dizajner i ostali fancy poslovi , što ne zatraže ravnopravnost u građevini i komunalnim poslovima.
Joj žene, pravdu i posao želi svatko tko živi u ovoj napaćenoj državi. Niste samo vi bez posla, a pravda vrijedi samo za članove vladajućih stranaka. Što ne prosvjedujete drugim danima za svoja, ne ženska prava, već ljudska prava?!!
Gay parada za 8 mart hahahaha
Zivile zeene
Hocemo i mi muskarci posao!
Vidi ovog brata medju zenama....ahhahahahaahahah
@dojka nije brat to je sestra :D
KAD CE BA VISE 1 MAJ DA ZAKOLJEM 6 OVACA NABIJEM IH NA KOLAC I NAPIJEM SE KO STOKA
Ovdje su vecinom lezibezi i feministkinje koje su imale/imaju frustracije spram muskog roda od malih nogu, zeljne tolerancije a nemaju iste prema suprotnom polu. Nekoliko puta sam imao priliku da radim sa feministkinjama, njihov animozitet spram muskaraca je ravan mrznji Izraela i Palestine. OVo je fem pokret koji nema veze s pravima zena, vec lijecenje osobnih frustracija...
Pa ako iko ima priliku za posao to su zene. Od 100 oglasa 98 njih trazi zene (pordavacica, konobarica, promocije...)
Necu karanfil hocu karinu
izgleda više muškaraca koji se osjećaju kao žene :D Vijore momčići pederske zastave
Vama je za pocetak najbolje da ste po jedan mjesec kod njega pa kod nje. Bice, ja razlike...drasticne!
ni Allah dragi vam ne ugodi