Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podatci,tabele,grafikoni;informacija stotine,ovako..onako,psihicki pritisak na vec ispacene i zaludjene gradjane.Nakon svega imacemo masu novo oboljelih ljudi na psihickoj bazi.Pokusajmo smanjiti svakodnevno citanje stotine portala,sto domacih tako i inozemnih.Cuvajmo se korone ali cuvajmo i mentalno zdravlje koje nam treba i koje ce nam trebati da izdrzimo trenutno stanje a i sve buduce zivotne golgote.
@kikiviki kakvo mentalno zdravlje šta pričaš, citas na klixu sjedis kuci i imaš napade panike?
@kikiviki treba pod hotno zatvoriti ceste prema RS. oni samo znaju da pricaju na TVu p mjerama. ocigledno ih ovaj Dodikov balijja ne provodi dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
klix u ekstazi, nekontrolisana ejakulacija, od silnih posjeta portalu i masne zarade, njima ovo odgovara da traje
dobri Dodikov Bošnjak
Crkni Alene....
Molim kliks da napise zasto konstantno mijenjaju brojeve u Bihacu bez ikakvog utemeljenja... juce je bilo 6, a sad 7 ??? Sedam i jeste trebalo biti, ali prije sest dana su bez ikakve osnove smanjili za jedan, da bi sad povecali. Sta to radite ? Inace ovo je crni dan za Fedraciju, 13 danasnjih je rekord. A tek pola dana :(
jel ovo onaj lažni bošnjak :)
sta radi ovaj debil iz RS-a ? kod njih ocigledno nesto be radi. treba im zabraniti ulazak u federaciju
Alen o korona virusu , a jadni Bošnjo o Alenovim krvnm zrncima , stranačkoj pripadnosti , o četnicima , izadjnicima , "Šumskoj" ... Nije lako jadnom Bošnji ...
Ovi opet testiraju. Nije ni čudo što imaju više oboljelih od Federacije. Gdej je štednja?
Jel ovo onaj lik sto je izjavio da ce "drzavljane FBiH prebaciti iz RS" ?
Kad neki zvanicnik kaze ljudima da TEST NIJE LIJEK, sta on misli o intelektu tih ljudi? Da su pametni?
Smijesna je ova brojka od 257 zarazenih... U Bosni je trenutno zarazeno sigurno blizu 10-15 hiljada ljudi, mnogi su je vec i prebolovali a i da ne znaju .. :)
Biti pripadnik grupe koja organizovano negira tvoj narod, tvoje porijeklo i tvoj jezik a time i samog tebe je odlika najvećih gnjida ljudskog roda.
Zašto Srbi generacijama imaju higijenu na jako niskom levelu. Magnet su za viruse....
U Hrvatskoj isto mahom srbi zaraženi...
Dodik vodi
Virus je ekstremno opasan ali na srecu kratkog je vijeka. U Kini polako ali sigurno nestaje, tako ce i kod nas.
Nas narod je cudo, smatraju da je testiranje nagrada i privilegija pa se ljute sto se on testirao a ne ja, kao da je test lijek.
@Analiza2020 sebija, kako si