Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudo nisu doveli bakira izetbegovica, ili tihica npr.... da presjecu vrpcu
Kad sad stoka navali šarati po njemu. Nabavite još jednu tonu acetona za skidanje grafita.
Ja ovo ne bih ni davao bosanskim papcima na raspolaganje i korištenje. Zapravo, dao bih jedino ako bi u svakom minibusu bile instalirane video-kamere i redovan revizor te postojao dobar Zakon koji kažnjava svakoga ko narušava/uništava javni red i imovinu. Ova dječurlija to najviše s*ebe, prvo treba krenuti od njih, tj. od mikro-nivoa, obrazovati roditelje koji bi znali obrazovati svoju djecu jer očito da su ovi \"titoistički\" roditelji neobrazovani kad je u pitanju briga o zajednici, ekološka i društvena svijest itd.
http://www.klix.ba/biznis/news/centrotrans-nabavio-10-minibuseva-za-gradski-prijevoz/120903170 centro kupio gras odkupio :D registracije 34G9045 centrotrans 34G9046 gras
A nigdje nema ostavljen otvor za radio...sad ce nasi improvizatori opet morati na tablu gore zavrnuti limenu plocu s cetiri sarafa da bi u nju uglavili radio, da se moRe ASK radio naviti, da ritam poveca adrenalin vozacu dok vozi... :)
Eto i ja sam rodjeni sarajlija i po cemu sam bolji od nekoga sto je dosao sa strane vrlo plitko razmisljate....i siguran sam da.bi ovaj minibus sarajlija prije isarao i unistio nego neko sa strane....
Da Bog da ti on (mladic) bio kum djeci... Samo da znas papcino, ja sam za razliku od tebe proveo cijeli rat u SA i znam ko je bjezao a ko branio.. Idi sine igraj klikera, jos si ti balav da bi neke stvari znao..
neka je tebi Mladič idol ,,
Nek je tebi taj delegat idol, fuj... Koliko si samo jadan nisi ni svjestan...
trebao je rahmetli Caco pobiti i takve kao ti kretenu seljački ,,J,,e,b mt ti sve mrtvo i živo u usta ...
SAMO PITANJE JE HOĆE LI VOZITI KAO AUTOBUSI PREMA BOLNICI, KRENUO U POSJETU I ČEKAO AUTOBUS OD 1:30 DO 2:30 , DOK JE KRENUO I DOVEZAO DO GORE, VRIJEME POSJETE HAMAN ZAVRŠILO. A SDP JE NA VLASTI I UBI SE OD BRIGE ZA NARODOM !
hahahahaha, po sarajevskoj raji, ti sada ne bi imao mogucnosti ni da dises, a ne da pljujes po svojim sunarodnjacima i drugim narodima. Bolje malo procitaj historiju Bosne pa se javi. A volio bih znati sa kakve si ti planine sljego, pa si tao zlatan..
A sta je sa Sedrenikom sram vas bilo cccc ?
jel viška u grasu 500 il m600 radnika ne mogu da se sjetim pomozite mi i te plate idu s naših leđa nas poreznika tim što su potplačivali za posao u grasu pa sad višak i kad nema plate kažu hajmo štrajkovat .gori su ovi što vas podržavaju poltroni
ovo je poen pred izbore namjenski razvučeno od 2010
kako fukara radi pred izbore..
Šta konkurencija radi:) sad kad su u velikim dugovanjima kupuju 10 kombija. Dok su \"plivali\" u lovi, krali, zapošljavali nepotrebne radnike nisu bili u stanju ulagati u vozni park. 10 kombija za 1 600 000 KM. Jedan zaposleni sa svim troškovima za njega košta oko 2000 mjesečno, Gras ima par stotina neoptrebnih. Sad izračunajte šta se može kupiti za taj novac, ugrubo to je sigurno oko 400 000 mjeseno, znači vozni park bi se vrlo lako obnovio, ALI....