Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće srbi svoju republiku bez nesrba,imaju eto entitet,skoro su sami ali vidi se po ovoj dijeci da sve dolazi po naplatu,sve u prirodi teži ravnoteži,tako i pravda uvijek nekako bude gornja,kao što je topla voda uvijek gore a hladnija dole
drvar , cesto prođem kroz drvar , vrijeme je tamo davno stalo , grad koji polako izumire ;))
Drvarcani su sami sebi suknuli kada su se u vrijeme procvata "demokratije" odrekli Tita i svega sto je na njega podsjecalo. Od malog, relativno popularnog turistickog gradica, koji je znao privuci i nekoliko stotina hiljada posjetilaca godisnje i ubrati silnan novac od turizma, napravili su ono sto bi Drvar uvijek i bio da se kojim slucajem Tito nije tu zatekao u maju 1944. Najobicniju selendru.
Drvar izumire jer su vecinsko srpsko mjesto u fbih, niti ima posla a niti neke stabilnosti i sigurnosti...
Kako da ne, Drvar je do Daytonskog sporazuma bio Pariz, ali kako pripade Federaciji, ode sve bestraga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lako im je snimiti jer imaju sve Srbe(partizane) ustase i muslimane kao ss bivse pripadnike ha ja
bravo djeca :-)
zalosno ili smijesno ?? gickoslavci vole partizane i Tita a vamo teski cetnici sa dna kace. kustruica nemanja snima film o maradoni i gost u filmu fidel castro komunista broj1 ,kusturica voli komuniste ali vamo cetnik broj 1. zalosno ili smijesno?? gickoslavci su poremecen narod.
servi iliti smrdonje
@unasavadrinaneum... ti zapisao territoria? jadnice, ne vrijedjaj , ne budali
https://youtu.be/5ntBrdTQJak
desant na mozak
@cuj sir, Ali onda opet, sir, ma ni sir.. robot, ..ne bi ti ni to priznala...imaju roboti vise mozga, mada tu ste negdje, kako vas programiraju
jako inteligentan i pronicljiv komentar.