Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako znam za sebe znam i za slucaj Sejdic i Finci,kad ce kraj ovome Boze moj🤔
Kada se ukine bezkonačno trokutisanje na nivou BiH
Brate,Sejdic(rom)i Jakob Finci (jevrej)su u pravu u potpunosti i presuda iz Strazbura ce se morat ispostivat.Zasto ja kao Bosnjak ne mogu glasati za Roma ili Jevreja,a koji su drzavljani Bih,ako u njihovoj politickoj ponudi vidim Boljitak za narod i drzavu u kojoj zivimo.Svi drzavljani Bih,bilo da su Romi,Aboridzini ili ostali imaju zakonsko pravo se kandidirati i traziti glas od svih naroda u BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NABIJEM I OVU DRŽAVU, I POLITIČARE I NAROD... OVDJE NEMA NI PRAVDE NI ŽIVOTA - OVO OVDJE JE POSTALO SVE SMRAD NAJGORI
Pa hajde mijenjaju državu nemoj se na klixu jadati. Država je sranje jer se svi samo žale a niko da ista uradi haha. Bar su Jakub i Sejo pokušali nešto, ovi što komentarišu ovdje nisu ništa uradili.
Kad Cigani dođu na vlast doći će i kijametski dan,. Hajde Cigo hvataj se željeza.
E moj Dervo Finci i Jakob Sejdiću postali ste kao sijamski blizanci ali džaba vam sve, daj Bože da dočekate za svog života provođenje te presude!
E, moj Dervo! Jesi od devra, ne da ti se ko onom fincu.
A zamislite da Austrija, Engleska ili Švedska kažu ovim ženam koje sjede po njihovim parklamentima:"Ne možete NIKAD u naš parlament, jer nise konstitutivne".Kad neko naš postane face u EU, onda su nam puna usta hvale, a kad treba dati ISTA prava svima koji su državljani BiH, onda "E ne može, nisi KONSTITUTIVAN".Nikome iz BiH ne treba da ti da uđe u EU, sve dok se ne sprovede presuda-NIKOME !Licemjerna vanago!
Ja lično NIKOME ko se protivi sprovođenju presude "Sejdić-Finci" ne bih dao da pređu granicu i uđu u bilo koju EU zemlju!Pa ostanite u svojoj prčiji i j...e se sa svojim konstitutivnim i diskriminišućim ustavnim principima,jer samo kod Hitlera,Muslonija i u poslijeratnoj BiH čovjek NEMA ista prava jer je očito rođen kao "POGREŠAN",a ne kao konstitutivan!
DAN kad će se nacionalizam i fašizam ukinuti ili nestati na ovim prostorima,kad će zaživjeti građanskoevropsko uređenje i istinska demokratija je NEUPITANY...blago onima koji to dožive...
Ovo mi liči na Turske serije nikad kraja
Gledaj Derve, bio mlad momak kad je presuda donosena.
Volio bih da u miru zive Palestinci, i da su konstitutivni i Sejdic i Finci
pa godinama vi nas hebete ovdje obojica mame vam ga spapandrcim
Nikad moj Sejdicu i Finci necete dobit to sto ste zamislili da jos sto godina zivite vratite se u realnost i zivite normalan zivot nazalost tako je
Sto se zalis Dervo eto te na naslovnici klixa😂
e moj sejdo finci
Evo ih opet, nisu odavno po medijima spominjani. Vrijeme je da se sad prica malo i o njima, bar ovo do lokalnih izbora sljedece godine, ahahahhaa.