Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On samo ispunjava obecanja data HDZ-u. Romi i muslimani nisu na agendi.
samo moli guvernera da koloniji ispuni želje. MI samo mislimo da nismo crnci :D
Pitali Fincija šta je postigao presudom Suda za ljudska prava. Kaže, postigao sam da me ljudi zovu Sejdić-Finci.
⚜️
⚜️
On nije Rom već cigo...Romi su ponosan narod..Neka se obrati Izetbegoviću... U Neumu je bio prijedlog HDZ prema kojem su se svi mogli kandidirati
Hvala gosp. Sejdicu, ovakav covjek treba da bude predsjednik BiH
Je li mu možda napisao da je dobio od lobista ‘zatvoreno’ pismo, da pokrene tužbu. On ko fol brani Rome, za njih ga nikad nije brigalo, čim Muslimani gube pozicije, ‘puca’ iz svih olovaka. Raspisao se rođo.
E moj Sejdo, kao da su drugi budale pa nevide šta se radi 🤭
Dervo, to što ti je ova fukara obećala slobodno objesi mačku o rep. Taj ispunjava samo tajna i dobro plaćena obećanja data desničarsko-lobističkim krugovima. Nema taj obraza ni koliko ti crnog pod noktom.
Varalica je to, moj Dervo....
I posle 30 godina, posle rata, agresije i genocida, dolazimo do saznanja da Evropa neke narode smatra viškom i ne želi ih ma svom tlu. Nemojmo se lagati. Primjer : Ukrajinci, i to ne pravoslavni. Diljem Evrope imaju prednosti pri smještaju, školovanju i zapošljavanju. Raspitajte se kod rođaka npr u Njemačkoj.
Genocid. UZPo..Apartheid..
Nije ovaj patuljak tu da doprinosi boljitku BiH, nego da organizuje nesmetan protok ilegalne nafte do Njemacke.
Svjestan je da nikada nece biti predsjednik pa opet sa ovim svojim ponasanjem blokira BiH.
Gospodine Sejdiću, nije on ovdje došao da sprovodi odluke medunarog suda, vec da ispunjava želje Hrvata sto su ovi javno i priznali dogovorima u Zagrebu.