Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su ovi SDU? bi bili bilo fajde glasati za njih? SDU ili GDS?
To i ne bi bio loš prijedlog da je u BiH normalan i narod i političari. Pošto to nije takvo, to i vaš prijedlog, za mene lično je dobar, neće \"proći\". Možda ako osvojite na ovim, a posebno na općim/opštim, koji mandat neko i vas bude tretirao/pitao. Želim vam svako dobro.
sta je to SDU?
Sale moj dragi, čuvaj ti inat svog Dode gospodara. nekome će prigustit. nismo ratovali: jednu su se branili, a drugi su napadali. možemo se mi svađat ovako i narednih 50 godina i ništa se neće promijenit. bit ćemo i gladni i bosi, napaćeni. neće srbi z.aj.eb.at samo muslimane. srbi će sebe z.aj.eba.t najviše. ali kad to shvatite, za vas će biti kasno moj Sale...
šta ćeš mu ti uplatit? frajko živi u vili uskoro ćeš i ti hodat sa ispruženom rukom i otimat se za pola marke
Meni su ovi iz SDU-a stvarno ok,kad skontam da nijedan ovaj covjek nije ratni profiter,a mogao je da bude,što da ne..dajem im svoj glas,pa kud puklo!
Sejdiću otvori broj žiro računa da ti uplatimo koju crkavic! pa koja je razlika izmedju tebe i tvojih na ulici:\" Imas pola marke...samo za hljeba...\"
Tako znaci, APARTHEIDNI SISTEM U BOSNI I HERCEGOVINI SE NASTAVLJA, Samo sto sad i \"Ostali\" imaju veca prava nego vecine. A ja misilio imacemo jednog predsjednika ako ovo prodje???? KOJA ZABLUDA BOZE DRAGI. Sretno vam bilo, samo stacemo ako Arapi ili Albanci kojih je sve vise u BiH jednog dana odluce da zele u \"predsjednistvo\"???? ... Pa naravno: povecacemo broj predjednika sa 4 na 6. Ili najbolje dajmo odmah na NEOGRANICEN BROJ PREDSJEDNIKA. Ovo vise nema nista sa Demokratijom. Ovo je samo cisti haos. KOliko ja vidim, sa Dervom ili bez Derve isto nam se pise. A ja mislio Dervo se zalaze ja denog predsjednika. Koja iluzija....
Gdje ovi ljudi zive!??? pa skontajte vise nema predratne BiH, pa zato smo i ratovali na kraju krajeva! Dzaba je vama objasnjavati, Republika Srpska ne pristaje na rjesenja na nivou BiH i aj\' zdra\'o.
I ja cu na sledecim izborima glasati za SDU.-Sejdic-Finci. Sejdic ima veliku Romsku torbu,a Finci veliku Jevrejski lobi u svijetu. Kad oni dodju na vlast ,Sejdic ce rasiriti torbu,a Svjetski Jevreji ce da je pune parama -eto BiH spasa,hljeb bez motike !
Iskreno ja cu na sljedecim izboraima ako ovako ostane sranje od drzave glasati za SDU. Realno ne moze nam biti gore kako god okrenes
blago tebi, ti znaš za koga moraš, inače ćeš ostat ili bez krave ili bez struje
ma paša moj.., svi su bolji od ovih sdp-ovaca i sda-ovaca i ovnova! Treba podržati ovaj SDU.., kad vidim onog Pećanca kako se bori po onoj skupštini, ako ovi njegovi u pola budu kao on, biće nam isplaćeni glasovi!
\'\'Aaaaaj..Romaneeeee, aaaaaaj Cavaleeeeeee ! Oh sto volim kad godina izda, pa se javi svaka ljudska p.i.z.d.a, da svoj prjedlog za resenje daje, narod kaze-letikucka laje, trazi da joj selo hranu daje-.\'\'
ovi su losa kopija jos losijeg originala ... zar ne vide da je SDP-ovska politika dozivjela potpuni fijasko ?!
Gleaj derve sto dumangija
ODLICAN PRIJEDLOG !!! dobra stranka. pa i nasa stranka ima dobar program.... znaci nije da nema partija za koje bi se moglo glasati. alternativa ima, samo sto narod nevalja. evo sto ne dovede ljude na vlast koji do sada nisu nikad participirali u vlasti. i jos nesto ovim fasistima gore sa bolesnim komentarima prema nasim sugradjanima romima zelim da POCRKAJU.