Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lave, popust nas malo, zivota ti!
Jel' dosta ovog cirkusa Sejdić-FInci ?
@MOFO jes, ali malo sutra, ta "najdemokratska zemlja" ima zakon da samo onaj ko je rodjen u SAD moze biti predsjednik, mozes generacijama biti amerikanac, npr. ali si slucajno rodjen na putovanju nekom van SAD i vec nemas pravo da budes predsjednik, neces imati pravo da se kandidujes za predsjednika makar bio sin Obame i Misel, pa nek oni nama pricaju o demokraciji. U zemljama Europe muslimani nemaju pravo graditi munare niti glasno uciti ezan, dok druge religije imaju ogrome objekte i prave buku 50puta vecu od ezana, eto sad je Svedska u jednom gradu dopustila ezan za vrijeme dzume. PS. Ovaj princip glasanje kao u SAD bi bilo fer jedino kad bih napravili od 10 kantona 5 regija. Gdje se moze porediti Bosansko-Podrinjski (oko 33000 st.) i Tuzlanski (skoro 500000st.), a po ovom principu glasanja isto glasova bi dali i jedan i drugi?!
Vazda ovi srbi nešto hoće...
Tvoji Bonjaci i Evropa da se sekiraju za Rome i Jevreje onoliko koliko ti misliš, do sad bi se i ti mogla kandidovati u RS-u. Dervo Sejdić i Jakob Finci su radili na tome od 2009-e, da bi se i ti u rezultatu svega mogla kandidovati i biti birana u RS-u. Tvoji Bošnjaci i Evropa se draga @Ela ne brinu ni blizu onoliko koliko bi trebalo za jevreje ili Rome, ve' je ovo [to je bilo u Briselu samo pro-forme, i kao rezultat njihove neaktivnosti i ustrajavanje na državnom uređenju po konceptu konstitutivnih naroda, ti i dalje nemaš pravo kandidature u RS-u.
Jednom kad imaš američko državljanstvo, imaš sva prava da se kandiduješ za predsjednika Amerike i budeš izabran.
Kakav ba Sejdić Rumun ? Da ti nisi sa šljive pao na glavu ?
Kao slijepci se držite za uređenje države na konceptu kontitutivnih naroda. i ne vidite da idete u provaliju. Pored korumpiranih i sebičnih političara, to uređenje države po konceptu konstitutivnih naroda je ono suštinsko zlo za BiH. Ne zna se šta je gore, korupcija u politici, ili država konstitutivnih naroda. Zbog korupcije država ne miče sa nule, a zbog koncepta konstitutivnih naroda cementira se rastakanje Bosne i Hercegovine i njen nestanak.
SEJDO IMA PRAVO. OVA DRZAVA I NE ZASLUZUJE DRUGOG PREDSJEDNIKA PREDSJEDNISTVA OSIM NJEGA. PRAVDA ZA SEJDU, NEPRAVDA ZA FINCIJA !!! SA SEJDOM DO POBJEDE !!!
sejdu za predsjednika!
Bravo Dervo, odlican potez. Treba i Finci da se kandidira, da postanemo multietnicka zemlja sto smo i bili u bivsoj Jugoslaviji.Ovo sad sto se desava ovo je sramota. Kad kazes u inostranstvu da si Bosanac ljudima se okrene soba. Taka sramota, ona lijepa drzava sto je bila .
e pa vidis draga, upravo za to se bore sejdic i finci da bi ti u rs-u imala prava kao i u sarajevu
Sejdicu ako sjednes u predsjednistvo molim te da se zauzmes da se odmah pohvataju ovi sto kradu sahtove po gradu.
Nema ba Dervo niko od nas nikakva prava osim 20 familija iz SDA. Ali neće to još dugo. SDA mjesecima radi predizbornu kampanju za SDP. Kad SDA ode u mrtvu opoziciju 2014. crvena ruža će postati lokalni simbol slobode. Neće Bosna zaboraviti ko je s vlasti skidao kriminalce koji su nas dvadeset godina gušili.
ja ti dajem glas, na štetu bošnjačkog kandidata, jer dolazim od bošnjaka !
bolje bi nas vodio i predstavljao on nego ono kleptomansko bradato đ.ubre
mislim da ima ise Albanaca u Bosni od Roma,....fali jos da nas oni tuže pa bi bio cirkus, nesto kontam da nam kakav Slasticar bude presjednik bilo bi poštenije