Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci i nakon dvajes i kusur godina...nista nismo pametniji i nista nismo naucili..
Pa političari nisu u svojim glavama makli dalje od 1991 ili 1996 godine.... A 2022 godina.... Šta očekujete od tih zaostalih tokmaka koji nisu ništa sami stvorili, nego pokrali, nanijeli sebi i svojima. Zar očekujete od kretena da rade ozbiljne stvari!? Pa i stranci nas gledaju kao debille nesposobne, kako političare tako i ljude u BiH. Čude se svemu dole
Kada smo izgubili samopostovanje, od kada su nam stranci kao neko bozanstvo.
Ma cirkus od politike , al uzivaju lideri zbog ovakvog stanja
Ne vjeruj hrvatima, srbima i vremenskoj prognozi....
Adelheid Wölfl j*be ne vadi, zena napise stvar ovako kako jes, boli nju briga jesi li ti musliman, katolik ili pravoslavac, zato postujem nju najvise. Da nje nema, citava Austrija ne bi znala o Dodiku i njegovog kompe Covke i njegove politike. Zamisli da u Austriji stranci traze svog predstavnika koji sve blokira
Telefonski razgovor Čovića i Dodika mi je dao do znanja da su Hrvati i Srbi moji neprijatelji. Nemam ja drugog imena za ono šta se desilo.
Svi znaju sve
Sa ovim se pokazao soravan stav SDP-a, NS i DF-a što nisu išli na ovakvu vrstu pregovora. Dok god se pregovori ne pocnu voditi u Drzavnim institucijama ovo je samo jedna zaje.ancija sa svima nama.
Dosta je bilo ovih nacionalistickih politika. Te politike nemaju legitimitet ni 20odsto glasackog tijela. Zelimo politike koje ce jacati drustveno povjerenje i vrijednosti na kojima je BiH vijekovima pocivala. U oktobru cemo vidjeti koliko je nas koji zelimo normalnu drzavu sa vladavinom prava. Dzabe vam je sendwichari svih boja sto ovdje pravite privid da je vas vise.
Austrijski analiticar pa lupite nase ime i prezime, bas volite slusati bajke. Ne razumijem vas sta vam znaci ovakva BiH u kojoj se ne mozemo sloziti ni oko dana te drzave. Zasto potencirate da ono kako vi zamisljate BIH moraju isto tako i Srbi i Hrvati. Po tom se vidi da niste dorasli problemu i da samo u fildzan drzavi možete funkcionisati, bez Srba i Hrvata. Odlucite se ili tolerancija i postovanje ili da se razdruzujemo, patnja je ovo za sve tri strane.
U Hrvatskoj moraju biti dva clana predsjednistva, jedan katolik i jedan musliman. Mi smo kroz stoljeca stvarali hrvatsku i dali rijeke krvi. Mi imamo historijsko i svako dro pravo da se pitamo u Hrvatskoj. Dosta je vise katolicke majorizacije. Takodje i u Srbiji, imaju da budu dva predsjednika, jedan pravolavac jedan musliman npr Supkousti i Usma Zukorlic. Nasi muslimani Rasani su stvorili Srbiju. Dosta je katolicko-pravoslavnog njasra, prava za MUSLIMANE odmah ili ce biti problem.
Ko nam odlučuje o životima, super stojimo. Puno povjerenje predstavnicima naroda i legitimnom predstavljnju. Treba nam što više krezzavih i slijepih lidera da nas što gore vode u pogrešnom pravcu. Hvala.
Jos da su se osvrnuli na otvorene prijetnje neosudjenog UZP-ovca Ive Lucica bilo bi ok.Ovako nam ostaje da cekamo provedbu najavljenih prijetnji koje jedva cekamo.
Jos se sanja o 2001 i trazi se amnestija za pokusaj stvaranja herceg Bosne...