Komentari (477)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedmero ga obezbeđuje!! Zamisli obim njegovih lopovluka kad se toliko boji!!!
Je li poveo Memića da mu prevodi sa njemačkog na arapski ,sa arapskog na engleski ,sa engleskog na Turski,sa turskog konačno na bosanski
Pa samo im pogledajte pratnju sa pasatima svaki dan ih gledam 1 naprjed dzip pa guzonja pa 2 pasata nazad po 3ica u autu neki kablovi im vire iz usiju i sve im nesta ko sumljivo Smijurija A opet kako rade za narod jos malo vozat ce ih u transporterima
Tako je to na brdovitom Balkanu. Pa Mile je svom sinu isao sluzbenim avionom u posjete dok je studirao u Italiji. Ima se, moze se.
Hajmo referendum za prikljucenje majci Austriji! Samo nas Shvabo more u ordnung-red ucerat!
Sretoh ih danas u H&M na Kärntner Straße, kupuju neke krpice, sta znaju papci koje su radnje dobre a koje su jeftini SHIT!!!!
laze...otisao na produzavanje penisa u elitnu klinische der niederschenderlemund wien
Yebe mi se za Bakija.Govno.I on i žena mu.Ali, ovaj austrijski Der Standard bi bio pošteniji kad bi i svog "zemu" ,Incka kritikovali za plaću od 50 hiljada KM mjesečno za mlaćenje muda.
bitterarmen Bosnien...sve su rekli s ovim...
Eh hocu i ja da kazem, prava rijec "bitterarm".
Sto se vi loziti protiv SDA kad 70% glasaca glasa za SDA . Fol niko ne voli, a tajno glasaju za SDA hahahahhaah moji papci
Taj sta je oprao para preko islamske zajednice zna on sam o cem pricam. a ovo sto radi na racun drzave je nista. Eto kad Austrijanci vide nepravdu kuces dalje a narod ovdje i dalje glasa za njega i podrzava sami smo sebi krivi. Voli se nas narod patit,uvijek bilo nemozes promijeniti.
ovaj je sve bliži gadafiju i čaušeskuu
ma oni pojma nemaju, koliko je njegova majka se namučila skupljajući vreće po turskoj
Ma samo pisaj po sirotinji
Josip Broz je kriv, on da nije preminuo, ne bi pederi vladali
Pa ni Tita nisu ovoliko čuvali, a bio je meta mnogima! Ko to ugrožava Izetbegovićevu sigurnost toliko, da trebaju 3 auta i 7 tjelohranitelja?! I mora li se baš odsjesti u najluksuznijem hotelu?! Sve i da plaća iz svog džepa to je degutantno i bezobrazno prema građanima koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Sumnjam da i vjera na to gleda blagonaklono.
ti mislis da on vjeruje u nesto.. zar smo mi stvarno tako glup narod da vjerujemo sta nam ovaj demagog i hipokrata prica
RUSIMO BAGRU NARODE... PA DOKLE VISE CEMO BITI OVCE..