Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od Putinofobija, Covicofobija presmijesno zvuci
Mi smo navikli na krize....ma ni kriza kod nas ne profunkcioniše.
Tri covjeka na mjesto jednog predsjednika, svako svoju guzicu gleda, infinite loop
Autor ovog teksta je "dno dna". Naslov teksta je "Nema izbornog zakona. Zar nije dovoljno što nas političari dovode do ludila, prijete ratom i raznim sranjima, a novinari sve to potpiruju ovakvim naslovima, umjesto da naslov odgovara sadržaju teksta, koji "novinar" teškom mukom preuzme od druge agencije. Nadam se da će jednom neko usvojiti neki zakon koji će sankcionisati ovakve "novinare" i ine, koji sebe nazivaju novinarima, portalima i slično.
Najkrupniji nedostatak dejtonskog mirovnog sporazuma je u slijedećem: U osnovi dva od tri člana predsjedništva Bosne se uobičajeno ponašaju kao strani agenti dviju susjednih država sa izrazito neprijateljskim namijerama prema Bosni i svemu što je Bosansko.
glavni je nedostatak što se podrazumijeva da moraš glasati za svoga, a ne ko u ostatku svijeta, gdje crnac bude predsjednik SAD-a ili Pakistanac Sadiq Khan gradonačelnik Londona.
BiH je tronacionalna drzava tako da ne znam sta ocekujete.A i sam termin bosansko/bosanstvo je vrlo diskutabilan iz nekoliko razloga:prvi je cinjenica da se nijedan od tri naroda ne identifikuje sa tim i ne izjasnjava kao Bosanac.Drugi razlog je Ustav dejtonske BiH koji za ravnopravne narode priznaje samo Bosnjake, Srbe i Hrvate.Ni traga o Bosancima. Tako da u drzavi koja se zove BIH nesto sto je bosansko ne postoji niti na terenu niti u najvisem pravnom aktu.
coviceva unezvijerena politika stalne price o izvornom zakonu je urodila plodom... Obi izazcali ustavnu krizu a bakir i sda ih doveli bukvalno na vlast da sada dovode drzvu i EU i NATO put BIH u pitanje...koje budale neopjevane...
gevels bi pozavidio covicu a kakiru se smijao
Austrijski standar optužuje čovića samo zato što je jugosloven, majku im njihovu
Čović se izgleda sveti Bošnjacima zbog samoubistva praljka, najavio je blokadu države i evropskog puta dok se ne riješi situacija sa njima a ovo mu je idealna prilika da se sveti na osnovu "izbornog zakona" i da u biti prisiljava Bošnjake da prihvate te njegove prohtjeve..
Dragan Čović je čovjek koji posjeduje jednu jedinu evropsku vrijednost ali od te vrijednosti se je čitav civilizirani svijet ogradio davnih dana i ta vrijednost se zove fašizam..Taj čovjek koji prima plaću od države u kojoj sprovodi hegemonističku politiku i politiku podjela a pri tom govori kako je on veliki europljanin..Čovjek koji je uzimao logoraše za "ispomoć" i čovjek koji je podržavao osudjene ratne zločince..
HA HA HA Puna vam usta fašizma svaki dan, a ni ne znate točno značenje te riječi.
@feferonx Odlično znam značenje riječi "Fašizam" ali očigledno je da hrvati žele da insinuiraju da ta riječ ustvari ne znači ama baš ništa...Naravno da su nam puna usta fašizma jer smo mi antifašisti..
Hrvatski član predsjedništva koji prijeti blokadama institucija je poznati licemjer koji sam sebe opisuje kao "Nositelja evropskih vrijednosti" dok se odmiće od principa građanske države, želi na silu da glas njegovog naroda vrijedi deset puta više od glasa Bošnjačkog naroda i to je čovjek koji podržava terorizam i osudjeni teroristički udruženi zločinački poduhvat koji je bio usmjeren na državu od koje on prima plaću.
Odavno je u toj krizi. I svakoj drugoj. Ne znam sta u ovoj drzavi nije u krizi.
Bolje rečeno "Hrvatski član prijedsjedništva Degan Čović prijeti blokadom državnih institucija"
Ne kontam, kako smo do sada glasali i nije bilo ustavne krize ?!
Najveci krivac za krizu - Dragan Covic, najveca podrska izazivacu krize - Kolinda, predsjednica Hrvatske !!! I onda dodje ovdje i prica mi o prijateljstvu, jacanju veza, podrsci itd. itd. Pa moze li vece zlo biti od ovog - ja sve dobro kazem o tebi dok ne okrenes ledja, a onda vadim noz i zabijam ti ga?? Na zalost, mi smo u situaciji gdje ledja ne smijemo okretati nikome i zato su nam potrebni novi i sposobni ljudi. Carobnjaci, usudio bih se reci.
Nista referendum o izbornom zakonu pa neka gradjani glasaju pa koji prijedlog usvoje tako neka bude.demokratski
Đaba ti ga bilo Čoviću - neće moći ništa da ti prođe. Agituj koliko god, ali đabe je! Molo te Europa gotivi!
Prijeti nama migrantska kriza. Jutros oko 03 sati, stade cigo kraj prozora auta i poce na engleskom da trazi Money...from Siria... food ...poceli ljudi i da prose a u ruci nosi mobitel android S7
Ti sto minus udaras, idi u stari grad u policiju i provjeri inaju li prijava gdje su migranti krali, otinali telefone po sarajevu...neka novinari malo o tome pisu . to nisu izbjeglice, to su kriminalci i lopovi...ako su izbjegkice, i moraju povjeci valjda bi zenu i djecu poveli sa sobom