Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništiti UZP HDZ.
Njemacka-prijatelj BIH.
Svabama nikako ne odgovara mir u bivsoj Jugi, jer to onda slabi njihov uticaj u regionu. Srbima i manje vise Hrvatima je to jasno, a Bosnjaci ne zele da prihvate da realno nece niko vise sa njima da zivi u istoj drzavi. Zao mi je sto ovo govorim, mene licno boli uvo kako se sve te zemlje vise zovu, ali brate ako nema srece u braku, civilizovan razvod je jedino posteno rjesenje.
Spiegel je glasilo kumunistickog SPD koji je spao ispod 15 posto
Kada ovi BH Talibani počnu palamudit kako su većina u BiH crko bih od smijeha...prema popisu u BiH ima 50,1 posto Bošnjaka što znači da ostalih,dakle Srba i Hrvata ima 49,9 posto...kada im se oduzmu Abdićevi autonomaši ima ih manje od 50 posto...koja crna većina
Jesi li ti nepismen? 50% je vecina. Ako podijelis 100 na tri dijela, i jedan je zauzima 50 (vecinski dio), a druga dva po 25 i 25, ili 30 i 20, to znaci da je prvi vecina. Ti i takvi ko ti su razlog sto ova drzava propada, seljacino jedna namunjena.
kakav je to ključni iskorak monkey napravio
Vize za Bosance?! Nakon izbora Komšića, Bošnjaci slave, Hrvati u BiH tuguju. Čović se sastaje sa premijerom Hrvatske Plenkovićem. On radi diplomatsku ofanzivu po državama EU. BiH mediji to ignoriraju ili omalovažavaju. EU uvodi vize za BiH državljane?! https://www.vecernji.hr/vijesti/kako-bi-usli-u-rh-gra-ani-bih-ce-od-2021-morati-izvaditi-vizu-i-platiti-60-kuna-1278129 Uvođenje viza je osveta Hrvatske za slučaj Komšić. Slijedi poskupljenje viza, žica i zid na granici?
Najmanji problem je danas plasirati 'narucene clanke' koje ionako nitko u svijetu ne cita, nego ti i takvi clanci sluze za lokalnu demagosku uporabu. Realno, problem nije HDZ, pa cak ni BL... Problem danasnje BH politike je SA koje plese neki 'ludi letnji ples', pa im i ovakvi naruceni slanci dizu krila dok slave pirove pobjede. Tuzno je ovo sto politicki predstavnici Bosnjaka danas rade Hrvatima, ali nijedan zulum nije trajao dovijeka. Vjerujem u zdrav razum i suzivot za dobro svih u BiH!
@konstruktivnoST kako ti znas da Spiegel nitko ne cita?Sedmicna tiraza je 900.000 komada.Tuzno je da je Covic doveo Hrvate u los polozaj, sa zeljom da vlada Hrvatima. Der SPIEGEL wird wöchentlich in einer Auflage von circa 900.000 Exemplaren von Mohn Media in Gütersloh und Stark Druck in Pforzheim hergestellt.
pa šta im rade?biraju mir umjesto čovićevog rata.ma daaj molim te...
ovo treba zabilježiti u knjige ko je taj što izaziva sukobe.baš sve isto kao u prošlom ratu.opet hrvati. Bravo .
Kakva je razlika izmedju ADZ i Seseljove Radikalne stranke?...obje bratske stranke stim sto je ADZ 'iljadu puta gori od Seseljovih radikala
Umalo ne oplakah kad sam vidio da je DW izvor članka , na prvu sam se i zabrinuo. Stvarno vas je Plenkovic dobri zabrinuo pa ste morali i ovo napraviti ali uzalud jer ce rasprava na Europskom parlamentu o Muslimanskom unitarizmu u BiH biti odrzana.
Ovaj sistem je napravljen po mjeri nacionalista i nametnut je ratom, dogovorom zaracenih drzava u kojem je Srbiji i Hrvatskoj odgovarala etno podjela radi nagradjivanja i nastavka kontroliranja onih koji su za njih radili na podjeli BiH. Kada na to jos uzmemo dio vlasti koji ima visoki predstavnik, BiH je drzava sa ogranicenim suverenitetom koju su potkopali nacionalisti svih boja za tudje interese.
Koja je razlika izmedju zagrebackog i mostarskog hadezea...nema razlike, sve su to ista ero-kamenjarska go.vna, zadojena pavelicevim qurtzem, poskoci ih izujedali dabogda
isto tako Sejde zadiru unutar Hr sa petljanjem u Peljeski most, a da ne kazemo kako Erdogan zadire u BiH sugestijom da narod na izborima ne moze predstavljati zena (Seka) nego samo muskarac. Sekularista i kosmopolita pravi
2019 ce rvata biti u BiH 330000 poslje 2025 se racuna da ce pasti ispod 300000. imaju 11 % stanovnistba a imaju 30% vlast. ja vam nista extra nebi dao. nista.. nestacete radi covke