Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje izgleda postoje ljudi koji su plaćeni da razvodnjavaju suštinu problema. Nije suština problema da li je neko napravio bespravno kuću blizu sanitarne deponije ili ne, nego je suština da je ova deponija zapuštena i godinama se ne ulaže u njeno održavanje, a u skladu sa predviđenim standardima. Recimo da je Tužilaštvo razrovilo plohe za odlaganje smeća i da se smeće ne odlaže ispravno, ali šta je sa postrojenjem za procjedne vode ? Svi zaobilaze ovaj problem.
VLADA KS SE TOLIKO ZABRUNULA ZA GRAĐANE DA NIKO OD NJIH NIJE NI IZAŠAO, NITI SE OGLASIO. TOLIKA JE NJIHOVA BRIGA O ZDRAVLJU GRAĐANA! MJEŠTANI UGROŽENIH NASELJA, NE ODUSTAJTE! VI SE NE BORITE SAMO ZA SEBE, NEGO ZA CIJELI GRAD. SVI SMO UGROŽENI ZBOG NEADEKVATNOG ODLAGANJA SMEĆA, A NAŠU VLAST BAŠ BRIGA ZA NAŠE ZDRAVLJE.
Jedino ako im Bake donese letve i najlon.
Neseri kada su zasjedali sa federacijom oko pitanja iskopavnja tuzilastva
Čemu onda današnje huškanje radnika kjkp Rada, na skupu unutar firme ,protiv gospode Semira Efendića i Huse Ćesira.Ovaj skup radnika KJKP Rad je ličio na pravi poltički miting-kao u doba antibirokratske revolucije. Glavni govornik je bio izvjesni Gušo R. iz sela Drinsko, inače je čovjek na čudan način preuzeo vođenje sindikata u ovom preduzeću.
ULAGANJA U DEPONIJU: Već dugo vremena postoje mnoge metode za uspješnije odlaganje, ili eventualno sortiranje i preradu (reciklažu) mnogih vrsta otpadaka. Ali kako obezbijediti novac za te svrhe ? Možda povećanjem cijena odvoza smetljišta ?
JEL VAS STID LJUD NMG DA RADE POSAO ZAMISLI DA ONI SAD POCNU STRAJOKVATI NA STA BI GRAD LICIO IDIOTI JEDNI
Do pobjede......
Joj budu li mi puni kontejneri pred zgradom, ja ću vam dovlaciti i istresati ispred svake nelegalno izgrađene kuće. Sta mi to blokiras, idi nadji ko je odgovoran i njega opkolite. Nemojte mu dati da ima slobodu sve dok ne riješi situaciju. To će vam upaliti čim bude morao u u toaleta, a ovako ćete po ovoj zimi 10 dana bezveze gore camiti.
Odo i ja blokirati nesto veceras sa jos par jarana ;)
Ciljeve... Hocemo nove ciljeve!
bake ce donirati daske kaze
Ovi sto udaraju po gradevinskim,iste sigurno nemaju,ili stanuju u bespravno napravljenim zgradama i potkrovljima. Treba smece odlagati po propisu. Da je jedna kuca ugrozena treba protestovati.
Palestina VS Izrael .
Pitanje se postavlja: Šta je bilo prije, kuća ili deponija? Ono nelegalno napravilo kuću kod deponije samo da bi reklo da živi u Sarajevu, a sada mu smrdi. Šuti i trpi...I živi u Sarajevu.
Eto to tako bude kad se piše samo da bi se nešto napisalo. Naselje Smiljevići odnosno u taj vakat selo je postojalo puno prije deponije i dosta kuća je iseljeno radi deponije tako da ne pametuj kad ne znaš. Evo moji su napravili kuću mošda 500 metara vazdušne linije 80-desetih godina i uredno dobili dozvolu i ti oept pametan i pričaš gluposti. Deponija je bila jedan veliki park dok tužilaštvo nije kopalo po smetljištu i onda napravili katastrofu.
POTOK BUCA MARA SALVATRUCHA..
odakle vam pravo da gradite kuće blizu smeća treba vma još prijave složiti zbog ometanja rada firme
Deponija Smiljevići nije problem samo lokalnog stanovništva,deponija smeča je problem cijelog kantona.Hijene uvijek čekaju da lavovi završe posao.