Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Denise, Marinko Čavara će to sve pomilovati. Neće oni vidjeti ni dana zatvora.
Kakve kazne? Pa lako im je mene zajebavati, a kad naidje neki baja ne smiju ni da ga pogledaju, a kamol zaustave. Zakon je odličan. Samo ga treba jednako primjenjivati prem svi ucesnicima u saobracaju, ukljucujuci i pjesake.
PROBLEM je u NEPROVOĐENJU Zakona. ...imamo SOLIDAN Zakon.
Ćorka i oduzimanje automobila. Neko bi rekao da je smrtna kazna preradikalna, ja iskreno mislim da nije. Za napade na ulici uz prijetnju noževima, šrafcigerima, pištoljima, automatima, kao i za ubistva koja počine idioti u automobilima kao što se desilo prošle sedmice ispred Predsjedništva, smrtna kazna mi se ne čini preradikalnom kaznom već sasvim adekvatnom.
Narod ovo predlaže već 10 godina ali niko ga ne hebe. A mislim da neće ni Denisa...
De ti insistiraj na dosljednoj primjeni postojeceg zakona i niko nece nastradati na cesti. A za tvoju informaciju, Denis, cak i oni koji nikada nisu okusili alkohol ne moze biti 0% alkohola u krvi.
denis napast nema sta pametnije predložititj. nesto za sta je parlament i vlada fbih nadležni pa daj sta das
Konačno neko pametan.