Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo treba i twiter napraviti i komunicirati sa gradjanima.U Oktobru samo birati i glasati za mlade MLADE!!!
TREBA izglasat zaoon da ne virjedi isto glas nekog nepismenog starog seljaka koji ima samo 3 kanala navionalisticka na tv-u i cita samo avaz ...i nekog ko je visokoobrazovan i svjestan dokle sve ovo vodi
Svaka cast Dennise i NS.
bravo, konacno neko s mozgom 😃
Raja se i na ovakve lijepi. Mijenjao bi nesto, a nadam se pri tome da je upoznat da svaka izmjena mori proci filtere klubova naroda,domova parlamenata i bruku kojekakvih blokada i vitalnih interesa.
Lijepi naš Muhamed Gracić!
Članovi CIK-a su kršenjem Izbornog zakona počinili krivično djelo Dokumente koji su u javnost procurili iz Centralne izborne komisije BIH I potpuke ovog tijela, komentirao je na društvenim mrežama i doktor političkih nauka Slaven Kovačević. On smatra da se radi o pravnom nonsense https://vijesti.ba/clanak/395349/clanovi-cik-a-su-krsenjem-izbornog-zakona-pocinili-krivicno-djelo
Idi muha mijenjaj imena parkova
Od mene zahtjev da se povecaju kazne za zlostavljanje djece . narocito premlacivanje- http://www.bh-index.com/prica-o-djevojcici-3-koju-je-ocuh-pretukao-potresla-naciju-selmu-i-kcerku-maltretirao-i-njen-prvi-suprug/ Osumnjičeni očuh na slobodi, negira da je premlatio djevojčicu (3) http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Osumnjiceni-ocuh-na-slobodi-negira-da-je-premlatio-djevojcicu-3/185506
Za premlaćivanje djece treba polomiti ruke i zabraniti da se stavi gips.
Right to arm wrestle bears 💪🤼‍♀️🐻
Jel ovo na promocije svoje nove romantične knjige ili?
Trebo bi počet erotiku pisat, ja bi ga kupio majkem
Prvi prijedlog je da ukinemo Federaciju i kantone.
Baca charlamu..
Pa, da ..Muhamede ups* oprosti denise .. mi se nalazimo u CH
@Minderluzla mrš konju .. uopšte nisam u CH već vaj konj hoće od nas bosanđeerosa praviti švicarce
Ovaj prodo ime za šerpu graha.
✔ Right to bear arms 🔫🗡
Right to arm bears.
Zbog ovakvih će SDA opet da pobjedi, jer narod ne želi još genocida. Ako bi nas vodili oni koji se stide i odricu svoje vjere i tradicije genocid nam ne gine. Muhamede odvratan si.
Ako nisi dijete koje uci od SDA istoriju, onda vrlo dobro znas da je SDA vodio narod 3 godine prije genocida, a kako stvari stoje indirektno je i odgovorna za taj genocid. Tako da tu pricu ostavis za sjela na minderu gdje te tako i uce.
Pa debilu,zbog sda i slicnih govnarskih stranaka(sds,hdz itd) se i desilo svo ono sranje 90-ih i u kurcu smo sve do sada.Ali posto su beskicmenjaci kao ti i slicni povodljivi i najglasniji,govnari ostaju na vlasti.