Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da se Naša Stranka zalaže za treći entitet što je prvi korak u cijepanju Bosne i Hercegovine
Javnost od Naše stranke očekuje objašnjenje i odgovor na pitanje: Šta se dogodilo preko vikenda i čime je to HDZ kupio Našu stranku da odustane od dogovora Koalicije za Mostar i BH bloka? Ono što bh. javnost očekuju od Naše stranke jeste objašnjenje da li je njihov poziv predsjedniku Izetbegoviću i ponuda o rotiranju na mjestu gradonačelnika Mostara upućen licemjerno, s nadom da će biti odbijen, kako bi se našao novi izgovor za prećutnu podršku HDZ-ovom kandidatu, izdajnici.
Sto su zapjenili islamizirani Srbi. Pa zar su oni stvarno povjerovali da ce u vecinski hrvatskom, gradu Mostaru izbornim prevarama izabrat Hrvatima gradonacelnika. Pa jel vi mislite da cemo mi koji smo opstali pod turskim zulumom, dozvolit da nas preveslaju islamizirani Srbi, koje Turci nisu htjeli ni povest iz Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pedja jarane, nakon ovog sto si uradio sa Boskom Cavar iIrmom Baralijom, mozes odmah ugasiti stranku, bez razmisljanja. Predao si Mostar kamenjarskim Srbima, bosnjackim glasovima. Sva objasnjenja, koja si spremio, mozes slobodno iskoristiti kao tariguz, jer ti niko ziv nece povjerovati da si kao probosanska opcija kandidovao Bosku Cavar, koja odmah nakon izbora rece da u Mostaru nema nista probosansko. Nisam vjerovao ovim SDA botovima, ali izgleda da su bili u pravu.
Klix samo brišite komentare protiv Kifle..hebo vas on
Ja sam rekao, a vi meni minuse ste lupali... Jel se to zove IRMA nema tu ni sreće ni dobrog insana. Nikada u životu nisam upoznao NI JEDNU IRMU a da je bila insan. Ukleto ime, al eto... Obistini se ono, glasaj za NS da vojvoda Peđa dovede u$ta$-u svog "brata" da kolje Bošnjaka. Eto vam NS! Pa opet glasajte za nju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovce glasaju za nacionaliste, a prava raja za ovakve :s pfff...
Dok je ovaj idiot u NS, glasova će biti sve manje
mislim na ublehu Peđu naravno
Ti si kurton sarajevski
NIKAD VISE SDP I NS !!!!!!!!
A sad spetakl
Bravo Pedja, nikad sa SDA,a nek pate zeleni!
E moj Muhamede Graciću, i ti si jadan kao i oni o kojima pričaš, čovjek koji se odrekao vlastitog identiteta, dno.
kojeg to identiteta? Onog od 1993?
Zasto Dennis Gratz nikada nije transparentno rekao zasto je napustio stranku da i gradjani znaju sta to u stranci nevalja nego onako balansira i plovi izmedju talasa i kao da ceka odluku kome da se zvanicno prikloni.To je politika dvolicnosti kojoj je podlozna vecina politicara, cini mi se svugdje u svijetu.
Njihova stranka radi protiv Bošnjaka
Definitivno na NS se ne može računati.Kandiduju se ,narod im da glas, s onda čim se završe izbori prevare isti narod.To je isto uradila ona iz NS u Opštinskom vijeću Novi Grad.
tacno,glas njima je uzalud bacen glas
Politika je biznis
Našu stranku pospremiti na hlađenje na sledećim izborima .
Naša stranka je podvala za BiH. Zeljko Komsic je jedini istinski borac za gradjansku BiH, ali ljevicari ga odbacuju...zasto???
Konacno je zavrsena farsa, HDZ gradonacelnik, zrikava KCUS , a ostali ga duvaju
Kako će pasti SDP zbog Srebrenice,tako će pasti NS zbog Mostara. Adiio