Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovom portalu ima mnogo potplacenih prodanih dusa izdajica roda svoga, koji u negativnom smislu komentarisu sve sto je vezano za napredak BiH, Bosnjaka i nasih partnera, guraju ideje o Bosnjacima kao plemenskom narodu povezanom s bradonjama, a u stvari daleko su od istine i ne predstavljaju ni 1% populacije
Sastali se premijeri dviju izmišljenih država.
ALKALOID SKOPLJE: Ta makedonska firma proizvodi vrhunski sapun za djecu. PITANJE: Zašto je trenutno u Sarajevu nestašica pomenutog proizvoda ?
Sstali se mufljuzi i gologuzi, da mi je znati ko će koga - zaebati!?
Sstali se mufljzi i gologuzi, da i je znati ko će koga zaebati!?
Teže je stići do Makedonije nego Kuvajta Dohe Dubaia i Stambola. A sa njima se sva suradnja sastoji u pranju novca !