Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitajući komentare jasno i očegledno sam razočaran kako su ljudi slijepi i nazivaju čovjeka pro-aktivca pogrdnom riječima. Zar njegov rezultat zajedno s Bakirovom podrškom nije jasan, mediji bruje o uspjehu kako kažu za najveći u poslije ratnom periodu. Čemu onda svi ovi hejterski komentari kada smo zahvaljujuci njima u expanziji.
Ooooooo, pa lijepo Denise. Molim te obidji Kenu Zvizdica i odnesi mu ajvara i sarme. Tezak je studentski zivot tatinih sinova u becu.
Ti bandoglavu nisi iz texta nista pametno uspio izvući sto jasno govori o tvom IQ, pa rešetaš gdje NE-treba. Ko ti je kriv što ti babo nije dr.mr Denis Zvizdić i zamolit ću te da ustaneš kada ovo budeš čitao jer o velikom čovjeku čitaš !!!
@INTEL HAHAHAHA, ma prevelik covjek nema sta...ko je tebi kriv sto radis ko sajber kurajber za SDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
drz ga na oku jer dok austrijanci pogledaju u stranu ovaj SDA ovac ce napraviti republiku srpsku u sred Austrije na 49 posto teritorija ...
A hoce li kod kurtza otici?
Čuvaj se Denise Kurza.
Zali Boze para (budzetskih) sto potrosi na taj soping u Becu
A gdje je Kurc?
Zvizdič? Zvizdić?