Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis Zvizdić, političar bez okusa i mirisa. Mrtva priroda, bez emocije, isti ton uvijek. Ponavlja iste fraze kao onaj robot bh. političar iz Nadrealista, CK 2, proizveden u Bugojnu.
@bicboziji Obični šupljak, bolji je tobot. Jedino je efikasan u upošljavanju uže i šire rodbine, ali samo u javnim preduzećima i državnoj službi.
"boljitak" inache autohtona rijech bosanskog jezika.
bosno burundi europe
kad cete na odmore da vas negledamo bando lopovska ..
To nije nikakva transportna zajednica, nego Srboslavija, a to nema nikakvu podrsku suverenog BiH naroda. Medjutim takve stvari treba da usvaja ili odbija nikakav Penis Pizdic, Kakir, Svinjorad Dodik ili katolicki Srbi HDZ-a, nego suveren BiH narod na identicnom referendumu kao sto je bio onaj o nezavisnosti. Koja samo drskost i bezobrazluk, da oni odlucuju i donose tako krupne drzavne odluke u ime suverenog naroda BiH? Skoro su pokvareni kao pAlija u Daytonu
A sto se tice tunela, ako ne mogu se izgraditi na ekonomski odrzivoj osnovi, ne trebaju se ni graditi. Medjutim nije problem kod Zenice, tu sve je isplativo sto se tice prometa, medjutim zaduzili FBiH na jugu za 600 miliona eura, nikad se nece isplatiti jer nema ni 10% prometa da bude isplativo, pa onda sad nemaju love za dionice koje su isplative, jer ce te dionice morati isplacivati sebe i one na jugu Bosne.
Naravno odgovornost nije samo na SDA, nego i na SBB i SDP, a pogotovo na HDZ koji je ucjenjivao sarajevske magarce da zavaljaju FBIH sa kreditima za neisplative dionice na jugu, kako bi Covic vozio se autocestom do ono malo vile u Dalmaciji i kako bi hrvatski turisti mogli ubiti dan dosade na Jadranu, doci brzo i ugodno u Medjugorje, Bunu, Kravice i Mostar, posrati se i vratiti u Hrvatsku za isti dan, a da nisu potrosili marke u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naj veci uspjeh Denisa i njegove bratije je taj sto su prisilili omladinu da krene prema zapadu.Jos malo pa ce Bakirov projekat biti u potpunosti ispunjen.32 hiljade otislo iz RS,41 hiljada iz FBih je omladinaca vec otislo.To znaci 100000 hiljada bice brzo dostignuto,a vi pricate o nekakvim transportnim torbama...stid vas bilo..Vas uspijeh su samo sahrane i djenaze tu se dobro snalazite..
Tako su i EU napravili, a evo sad i Srboslavijom.
Uglavnom to nije nikakva transportna zajednica, nego Srboslavija, a to nema nikakvu podrsku suverenog BiH naroda. Medjutim takve stvari treba da usvaja ili odbija nikakav Penis Pizdic, Kakir, Svinjorad Dodik ili katolicki Srbi HDZ-a, nego suveren BiH narod na identicnom referendumu kao sto je bio onaj o nezavisnosti. Koja samo drskost i bezobrazluk, da oni odlucuju i donose tako krupne drzavne odluke u ime suverenog naroda BiH? Skoro su pokvareni kao pAlija u Daytonu.
Jusko sta je
Bez kuknjave samo, PereC entitet se nasladjuje frustracijom Bošnjaka kad BiH gubi, a svi smo pod istom krošnjom. Država je savez i kompromis, a neki misle da nisu u obavezi biti kompromisni još od "izvornog Dejtona iz '95." Šatro. Ne moraju prihvatiti, doce faza vuče za rukav.
EU radi po principu učešća jer je interes u oivom slučaju zajednički. Ona je trebala uletit 90 miliona a ostali 400 miliona KM u povoljan dugoročni kredit. Srpska hoće ali ako će dobiti ono što ne može dobiti ...rpravo državnsoti jer napominjem krediti MMFa su samo za države a ne za entitete ili nepriznate tvorevine sklone genocidu !