Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJIMA TI NAŠTELIŠ TENDERE SMEĆE SDA-OVO KRIMINALNO!
Isključivo domaće agencije kojih trenutno nemamo al uhljebice vec nesto pa nek prevedu kako prevedu.
@Poligraf zaboravljaš i porodicu Čarampica... 😛
Gospodin :"Dogovorili smo se da će mo se dogovorit" i "Planiramo da isplaniramo"
Evo sad ce godina a nisu ni poceli prevoditi, sta rade jebbu se po kancelarijama i primaju platu. Dakle trebace im bar 20 godina da odgovore i prevedu odgovore. U tom ce i zastariti i onda sve nanovo.
a sjetite se spike kad su pitanja tek primljena.... ma lahko ćemo mi ovo... ma nema problema... mi ćemo na ovo i prije roka odgovoriti itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Treća činjenica jeste da su cijene goriva, kao i akcize, u BiH najjeftinije i najniže u regionu, posebno u odnosu na Srbiju i Hrvatsku, kao i da cijene robe i usluga nisu pratile drastičan pad cijene nafte u posljednjih nekoliko godina, što vodi ka zaključku da povećanje akciza ne bi vodilo ka drastičnoj promjeni indeksa cijena robe i usluga." Pametnom dovoljno...
ne mozemo ni ovo ni prevesti u roku a ne nesto vise...
Kako se povuče kad progovore prevodioci. Nikad mi neće biti jasno što druge struke šute-recimo ljekari, pravnici...
Valjda bi se do zaključka o tome da li ce povećanje akciza voditi ka povećanju cijena robe trebalo doći na osnovu toga da li je povećanje cijene nafte pratilo i povećanje cijena roba a ne na osnovu toga da li je smanjenje cijene nafte pratilo smanjenje cijena roba.
Traže se vrsni poznavaoci Klingonskog, Vulkanskog i Romulanskog jezika da pomognu u prevođenju...😶
Sa svih strana selameti gdje ce vam biti kraj (sda)....)) http://poskok.info/wp/berlin-plus-njemacka-sprema-mini-marshallov-plan-za-balkan/
Laže
izetbegovic, zvizdici i bukvici su familija. uspostavili su nepravedni lopovski sistem zasnovan na mitu, korupciji i nepotizmu a narod svezali preko rijaseta, kojeg treba ukinuti, da huška narod da se za njih glasa kao Boze nema ko drugi da brine o narodu oni su nasi, muslimani, braca, ahahaha a djetetu ti najmanje jedan obrok prosjecno sa stola ukrade danas.
Direkcija za EU integracije....ko bi ono direktor tamo???
"U toku je reforma javne uprave. Namjeravamo zaposliti jos 800 radnika. Bravo Zvizdicu,, GLUPANEEEEEEEEEE
procice i vase nesposobno handrenje ove drzave, izetbegovici, zvizdici, bukvici iz bbi...nigdje vas ne bi bilo cumurali bi u nekom balkan prometu u nekom podrumu slagali kutije da je ovo normalna drzava jer za vise od toga niste kompetentni
vidi se da ga babica nije slapila dobro na porođaju ili joj je ispao na plocice
ako ovo citate vi ste pokret otpora ahahaha
gledaj mu tupave face. de se obrisi eto bale ti cure, oblizi se kao i inace.
oplodi nas Penise