Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa majku vam vasu ako ce odobriti kredit zasto povecanje akciza na gorivo?
Prijatelj mi je radio sa ovim Zvizdicem. Kaze veceg neradnika a veceg karijeriste nije vidio u zivotu. Plus moze lagati i gledati te u oci istovremeno. Vec je poceo da lobira za clana predsjednistva.
Krunu akcijaškog rada predstavlja autoput „Bratstvo jedinstvo“. Zvanični početak izgradnje deonice između Zagreba i Beograda je bio 1. april 1948. godine, a radovi su trajali do 15. jula 1950. godine. U tom periodu, za nešto više od dve godine, omladina je izgradila devet metara širok kolovoz u dužini od 392 km i tako povezala ta dva grada. Veći deo puta je bio izgrađen od betonskih ploča, a negde je bilo asfalta. Samo za pet odsto trasa je duža od vazdušne linije!
I ti zelis put do rodnog nevesinja jel, koji ste vi glupani
Ja sam čuo jarane da si se izblamirao tamo da si dosao bez marke dok Vučić izglavi 20 miliona za autobusku stanicu i ti mi neki političar , sada tek vidis koliko ste glupi i nesposobni ...
Moj Zvizdicu. Ti si ekspert za prodavanje ubleha. Sta si konkretno uradio u svom mandatu. Nista osim sto palamudis a mislim da cesto sebe ne razumijes.
Samo nas zavaljuju u dugove,a za par dana ce pricati o akcizama i sl...
Država Tuzla!!!
mašala mašala.....tsman djeci da ostavim jedno 100 milja eura duga ;)
Samo zadužuj. Bahato!
izdvojiti,dati,uložiti ili kredit.
Auto-putevi povecavaju standard i ugled jedne drzave, inace primarni cilj je trgovina i komunikacija. Raznorazni razocaravajuci komentari citalava govori da se stranacko komentarise dok se dijela i projekti zanemaruju, htjeli priznati ili ne SDA vise nego radi posao!!!!!
sdp je napravi 70 km autoputa za 3 godine a ovi 30 za 18 godina tolko o sposobnosti sda
HAHAHAHHAHA ZNACI IPAK CIJENA GORIVA CE RASTI,A I CIJENA PUTARINA,I OPET KO CE VRACATI TAJ KREDIT TO SMO MI...OBICAN NAROD,I ONDA VI PROSIPATE PRICU DA STE NESTO "DOBRO" NAPRAVILI....HOCE VAM SE MOZE VAM SE,LAKO VAM JE GLUPOG BOSNJU NACUTURIT...SVAKO DRUGI BI VAS DAVNO SKINO SA VLASTI,I BILI BI U ZATVORU.
vise ste dosadni sa tim auto putevima ili ih pravite ili prestanite lagati ovaj narod
koliko li će se njih nać u 10-20 % od ovih 300 miliona, a nama će ostat da vraćamo kredite.....