Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledam ovu sliku, pa pogledam vani kroz prozor i shvatim zasto sam otisao iz BiH.....
@gooUser1576687426 K'o plakat za neki mafijaški film.
Ja sam ostavio posao od 3400KM (u privatnom sektoru) u BiH i sa komplet porodicom otisao u Njemacku, upravo zbog ovakvih sranja (i mnogih drugih u zdravstvu i sl.). Citajuci ovakve clanke, sam sebe tapsem po ramenima sto sam donio najbolju odluku u svom zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znao sam ja da njima nisu važni objekti nego poštenje.
Na sta spade Sarajevo da Dado odluci ko ce biti gradonacelnik.
upravu je komsic kad kaze da u df u ima gori stvari pa vidite ovu dvojicu mafijasa stoinica oprostio im hadjibajric 400.ooo km kirija da skinu pusinu i da naj posteni covjek u kantonu hadjibajric proda amku samoposlugu na markalama da amko napravi trzni centar i hotel na mjestu gdje je poginulo najvjse sarajlija na jednom mjestu.
Šta bi sa onim slučajem kada je Zdravko stojnić bio uhapšen za silovanje, pa su onda on i njegov Denis prebili supruga i zaprijetli da se povuče prijava.... ili samobacanje bombe pred svoj lokal.... ili za slučaj napada na organe ... "sve mi diraj ali zastavu ne..."!!!!!!!!!!!!!!!
Slika je ko iz horora Stojnić i Omer, njegov rektalni alpinista 🤣
Komentariše li iko ovaj članak?
bem ti demokratiju gdje čovjek glasa za onog za koga mu neko drugi kaže da glasa
A šta je sa ostalim iz snimka koji su trebali dati popunjen listić-Hazim,Tera,Saaakakkka...i ostala SDA Kaka sa snimka.
Stojinicu bagro,mafijo usuti i ne lupetaj gluposti Svi znamo ko si i sta si
🙄
Najtužnije u svemu je što ovi likovi sebe vide kao ozbiljne političare. Ne shvataju oni o kojem se nivou ovde radi, oni imaju ozbiljnih medicinskih problema.
Ovaj sjecikita (Skaka) je bio balavac u špilhoznama,onda kada smo mi trunuli po rovovima oko sarajeva.Hajde bio je djete ko i svako.A sad gradonačelnik,ni manje ni više.Hvala ti Bookire,na ovoj zahebanciji.
Boli Skaku zeko nema on žive veze ni kako je došao hehehe
Fin momak
Jao Mahale ... 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️
Užas ko je sve u politici
Ima ona izreka 'sve moj do mojega'.