Komentari (561)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić ima veći problem kada govori šta sve treba učiniti da bi dobio najjaču armiju u regionu. nema ljudi jer su plate male, ima zastarjelu opremu....bez velikih para to neće riješti. Imali su nekada svo oružje koje je kupovalo 6 današnjih država pa su popušili od Hrvatske, preko Bosne do Kosova.
@SrbskyOrlovi da Bog da te na prvu liniju poslali "ratniče".
Denis je nas novi kralj
OK kakav si mi 'nako, prcas li sta?
Inace,.majmune....podsjeti nas ili ukazi na jednu jedinu bitku ili rat kadaste VI svi konjusari od Triglava do Djevdjelije(eto ne prozivam samo vas poturice), oslobodili JEDNU JEDINU STOPU prostora koje danas zovete vasim? Srbija je UVJEK bila sila i faktor 1)protiv Vizantijske Imperije 2)protiv Otomanske Imperije 3)protiv Austrougarske Imperije 4)protiv Treceg Rajha 5)protiv NATO Pakta a sta ste VI smradu konjusarski IKAD BILI,..osim sluge I kad ste uopste i imali ARMIJU
https://www.youtube.com/watch?v=lxj4eVdMmSQ ovako to izgledalo 2012 SDP na vlast
Sda je gotovo sigurno izgubila predsjednistvo u narednih 8 godina
Aj ne lupaj Becirovicu,Vucic se ne smije javit',al mora se malo narodnim masama pricat sto zele da cuju,jer valja lovu pravdat' koje nema
Ma daj Denise ne kenjaj, manje priće više rada
Džaba srbijancima oružje kad su kukavice i neuki po pitanju ratovanja, to se jasno pokazalo u agresiji na RBiH, 92 - 96.
Hajmo opet zastrasivati armijama,jadni ste Denise da jadniji ne mozete biti
marina7 A sto Denis, pa nije on to izjavio vec Vucic...
Ne seri denise penise
A kada Bakir kaze da se kod nas nesto proizvodi lik iz sela Laktasa kamenje po muslimanima
Denise reci svima što misliš, a ne kao ovi zelenasi, ne smiju zbog svoje guzice da pisnu
Denis je najbolji kandidat kojeg ćemo ove godine imati
Bravo Denise. Pošalji govana u kanalizaciju, tu im je i mjesto
PS. ako nisi primetio, NATO je već u BiH " ubacio " prvi kontigent vojnika!