Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko u Njemacku a neko u Bjelorusiju😂
Jest i onda Njemci isporuce Srbiji najnovije vojne helikoptere. Zipa na septembar 2024 i isporuku iz Njemacke.
@gooUser1714828900 mislis prodaju im kakav lumen
LOBIRANJE je put ka USPJEHU čitaj cilju !!!
Bravo Becirovicu ,samo lobiraj...
Svaki Binasr u BiH, a bogami i Šinavla u Srbiji na aparatima
Ovako se docekuju samo oni kojima se zeli uvaliti skart robu.
Kako nece, pa sta im je poslano zdrave, mlade, skolovane radne snage, zahvaljujuci nasim politicarima. Trebaju im ako ne spomenik u centru Berlina barem u centru Minhena podignut. Ovakvu cast je najmanje sto im mogu dati.
Kad mi naumapdne spadalo Dzaferović, tačno me bude stid!!!!!
A ko će ovo da plati?
Nek plati ko hoce. Vrijednija je ova podsjeta nego sve posjete u zadnjih 5 godina naseg DKP- a.
Može li neko objasniti maloumnim botovima trojke iz Sarajeva da ove posjete ne znače ništa osim izleta koji je plaćen njihovim parama.Ništa se nije dogovorilo ni potpisalo na tim posjetama, sve ode za srbiju i hrvatsku a ovaj denis zvani otvoreno pismo samo vama botovima maže oči ovim nebitnim posjetama
Dok je SDA radila sta tacno?
Kaze Annalena: Herr Penis, herzlich willkommen!
bakir umro hahhahahha
Interesantno je kako više postača pominje istu riječ LOBIRANJE, koje NEMA u tekstu, kao da je hvaljenje druga Denisa od Sutorine koordinisano. SDPjugend pojačan širom familijom?
Mislim da Njemačkom predsjedniku nemjenja tako jednostavno protokol. Daj Bečirević samo u par dana dogovorio pisjetu.
Zar ovo nije prelijepo, zamislite sada da je ovo jedan predsjednik, pa jedan premijer, pa jedna država pa nema entiteta pa nema kantona, pa nema podjela pa nema razjedinajvanja, pa nema priče o ratu, pa smo kao jedan narod, .. pa makar zamislite
Može to biti. Priča se može napraviti. Priča bazirana na činjenicama ,a ne željama . Prije okupacije Turaka Bosna je bila kraljevina. Pretposljednja kraljica, konverirana iz Bosanske Crkve u katoličanstvo. Ukopana u Rimu. Tako smo mi svi konvertirani. Normalna zemlja nenormalne vjerske konverzije. Nema Vlaha nema Turaka.Ostali Bosanci u Bosni ( Hercegovina je regija).
Malo da se prošeta, mogu i progovoriti koju na ruskom, to zna, možda. Pokupe se dnevnice, hotel, transport a možda i hranu za sebe, savjetnike, prevodioce, zaštitare i sl plaćaju porezni obveznici. Sprži se 50-100 mjesečnih penzija na svaku ovakvu šetnju, ima se može se.
"Uvjeravamo Vas da smo na Evropskom i NATO putu.". "A jeste li uradili domaću zadaću?" "Jesmo, klimatske promjene, ugljični otisak, zatvaramo rudnike, primili ONO, živjela Ukrajina, Putin zločinac, živio Klaus, digitalna izvrsnost, Zapadni Balkan, toplotne pumpe (njemačke), vjetroagregati (njemački)", keš se ukida, za CBDC spremni". "Odlično, primamo vas u EU čim propadnemo"
Idi ti i tvoja ministrica dovucite hurmi...kako vas nije stid više lajat.
Svaka čast kapa do poda koliko lobirati i vodite ovu državu ka boljem sutra, sigurno da do sada nismo imali čovjeka sa ovoliko kapaciteta koji svojim radom i trudim donosi bolje vrijeme za BiH.
Denis je čovjek koji neumorno radi za bolju BiH, i treba jednu stvar napomenuti da je uspio odvojiti poziciju bošnjačkog člana predsjedništva od stranačkog, svaka čast i samo naprijed. 🇧🇦
BIH ide naprijed