Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da mi Bošnjaci budemo zajedno protiv rušilaca Bosne, mi se zbog niskih interesa za vratove hvatamo.............Bože spasi nas!
SDA ce u koaliciju i sa crnim djavolom samo da ostanu na vlasti. Zato ne treba da cudi sto su se tako zblizili sa SNSDom i SDSom.
J.e.b.e.m. vam m.a.t.e.r. svima u Parlamentu! Koji ste se k birali,ako cete se smijenjivati...Zadnja dva mjeseca sam,o se smijenjujete..Treba vas sve smijeniti!!!
Prosli put sam glasao za SDP ali sam vidio da su to smr.dski placenici, nikad vise SDP i SBB, vi ste smr.dski placenici koji treba da unistite nas Bosnjake i da nam srusite drzavu, fujjj, izdajiceeee.
Druze becirovicu, posto ti ne mogu pomoci bar na rastanku da ti otpjevam: Put putuje moj jaran Uskoro i ja Obojicu nas smjenila Strnka SDA, oj jarane, jarane p.o.pu.si. smo mi....
Današnje glasanje je pokazalo da SDA ponovo evocira ružne uspomene iz 90-tih godina kada su zajedno sa Karadžićevim SDS-om vezali zastave.
I naravno da je ovaj cio cirkus za smjenu Becirevica PO DIREKTIVI GENOCIDNOG I FASISTICKOG BEOGRADA BARBARIJE GENOCIDASA I U-BICA !!! i CRNA SDA PA KAKO STE MOGLI UZ AGRESORE SRBE GENOCIDASE GLASATI PROTIV BOSNJAKA , S T O K O !!! S T O K O !!!
Tuga,SDA smjenjuje covjeka koji jedini pokazuje patriotizam.
Kad pogledam ovaj parlament bas se vidi \"tisuc ljetna\" Bosanska drzavnost, istorija dobrih bosnjana, Koji do dolaska austro ugarske nisu ni znali sta je parlament. Turska vazalska stokavazda bila.
SDA NA STA STE PALI DA VAM RATNA ZLOCINKA i GENOCIDASICA PANDUREVIC BUDE UZ RUKU ! P-ICKE JEDNE IZDAJNICKE ! GOFNA JEDNA IZDAJNICKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SDA HEBAO VAS RATKO MLADIC STOKO JEDNA !!! JEDNOG OD RIJETKIH BOSNJAKA KOJI JE NA VAZNOJ FUNKCIJI I KOJI JE PATRIOTA VI SA GENOCIDASIMA SRBIMA UPORNO GA HOCETE SMJENITI S POZICIJE !!! G A D i T E MI SE ! S E R E M VAM SE NA VASU STRANKU BOSNJACKI S T O K O NISTE NISTA BOLJI OD KARADZICA I MLADICA ZAJEDNO FUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Z A SVA VREMENA !!!
chetnicke ujdurme se nastavljaju , jadni Tihic u sta je upao
Nisi u pravu, uvijek se pisalo / govorilo (smio, htio, preživio, itd.) a ne smjeo htjeo prezivjeo. Vjerovatno se kod tebe kaže \"četvero\"? Mali čas, trece lice jednine od glagola HTJETI: ON-Htio, ONA- htjela, ONO-htjelo
Ova FTV je stvarno bljak od Tv, čak je i RTS prenijela vijest da je SDA u koaliciji sa SDS-om i SNSD-om podržali smijenu Bećirevića a ovi pakšuci sa FTV ni riječi samo da nije zasad uspijela smijena. E moj Avdo Avdiću pakšučiću mali trebo ti je Bahtic otkinuti njušku jal da onaj međed prođe kropz tebe.
Denise oni ti ga shepu.
Vlahadija opet dobila bosnjacku belegiju u stau XD Bravo Denise !
Traži Pandurevićka čvrstu belegiju da je neko ispendreka dobro sa svih strana... e tad bi se sve strasti smirile...dobra ć.u.n.a mir u Parlamentu:))) Denise samo navali kad ga mala traži:)) Upri mala nogama u vrata aa aa aa To je riješenje političke agonije:))