Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao da gledam, da ce ovo SDA, HDZ, i SDS odbiti...
logično, oni opstruiraju sve živo što je pozitivno za ovu državu...
zasto svi zaboravljate SBB i oni su protiv
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zna se koje ce stranke biti protiv ove rezolucije i koje ce se svim silama boriti da se ne usvoji.
Naravno da se zna , da se ovo usvoji nestalo bi kapaciteta u zatvorima :c
Ma ovo se mora usvojiti kako bi se znalo ko je krao a ko nije.
Denisa mogu da ne vole, ali ne mogu reci da nije uradio i vise nego sto su mislili za ovu drzavu.
Ne sumnjam da ce zbog ovog prijedloga nastati velika buka, a po standardu se zna da ce to biti izazvano od strane SDA, HDZ-a i SDS-a !
Odlicna incijativa, jos samo da ne bude opstrukcije od strane SDA, HDZ i drugih politickih stranaka kojima ova rezolucija nece odgovarati.
Dobro bi bilo da ima spremnosti da se prihvati ova rezolucija, ali vec unaprijed znamo da to bas nece proci lako, treba opravdati onolike nekretnine koje su ovi iz SDA, HDZ ... godinama sticali, ali na koji nacin samo je njima poznato.
Et sad je Denis Becirovic pametan, predlaze ono sto je narod vec predlagao unazad 10god.
treba uvest zakon sta je imo svaki lopov-politicar do 1991 i sta ima od 1991 pa naovamo do 2014 -e i onda ce se sve saznati i pokazati
Bas bi bilo extra kada bi ovaj maloumni narod glasa za one koji su podrzali rezoluciju mada sumnjam da hoce hmmmm.......
jadni ljudi ostace bez igdje iceg'...
i opet će glasati za iste, neka nam je ovako kako jeste, sami smo krivi!
Kakva ba razolucija, pa Izbornim zakonom vec je predvidjena obaveza dostavljanja podataka o imovini kandidata i imenovanih zvanicnika, tzv. imovinski kartoni - isti oni koje ste ukinuli zbog navodne zastite licnih podataka. Ako mislite ozbiljno, ponovo objavite imovinske kartone i za sve pobrojane provjerite jesu li navedeni podaci tacni. Moze l tako?
Ma sto nebi usvojili i onako nista nije njihovo na papiru nesto je zenino,nesto je na roditeljima,nesto na blizim rodjacima,nesto na puncu i pljunici ,nesto na surama,nesto na sestrama i zetovima nesto na braci i snahama ,uglavnom oni hudnici jedva kraj sa krajem krpe .
zna dobro rumenko becirevic kako lagumdzijini zena i punac imaju nekretnine u vrijednosti 2 miliona eura a on hudnik nema ni šupu
Cuj, zar je neko stvarno tako naivan da misli da ce lopovi i ratni profiteri izglasati zakon koji je protiv njih??????
Nikad se to ovdje nece usvojiti. I zasto im traziti samo izjave? Dostaviti komplet papirologiju, izvode iz banke, grunt... sve. Na kraju krajeva, kad se vec osnivaju tolike drzavne agencije, zasto ne osnovati agenciju koja ce istrazivati porijeklo imovine bez njihovog znanja i uplitanja.
Nema smisla, ovdje se treba povuci vitalni nacionalni interes. Proslo je vrijeme kada ste nas mogli usutkati. HAHAHAHAAHA
Konačno jedna dobra stvar, nadam se da će izaći na podršku
Kako se izboriti sa vukovima i otvorenim neprijateljima ove države, koji opstruiraju sve pozitivno što se pokušava uvesti, K A K O ???