Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da neces,bolje ispaliti po koju patriotsku iz coska i mirno kasirati 3 milje mjesecno
SDA ce na sljedecim izborima pomesti svu opoziciju. Jos ubjedljivije, nego na proslim izborima. Bakir ce na izborima za Predsjednistvo pomesti sve ostale protivkandiate, ubjedljivije nego zadnji put. Ko u to ne vjeruje, uvjerice se za nesto vise od godinu dana. Naravno da ce pred izbore FGR raja da nabije po 3000 pluseva na svoje top komentare, ali to im nece puno pomoci kod naroda, jer narod ne zivi na Klixu kao oni.
Nece vjeruj mi primice se velika kriza, ekonomska i ratna.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ne bi ti meni bio ni portir.
Zato ćeš 4 godine imati opet Bakira.. Krezavi i maoumni turbofolk retardi.. Još kad na dan izbora odu cuclat nargilu i kaže neću da glasam svi su isti, pa onda 4 godine kmeče na ovom jebhenom portalu..
Beg će biti i ovako i onako,mislim kad je konkurenciju Šefik odpuho pa i ovog Denisa zamisli tek kad na listi piše Izetbegović, srce govori ruci, meći X pored i tako kod preko 300 hiljada glasača
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednom propo nece opet da ispadne glupson a malo je falilo da ga izaberu jedno 1 000 000 glasova.Svi koji ste zadnjih 20-30 godina u politici bilo bi posteno da se uklonite dostojantveno jer ste pokazali da niste sposobni nizasta.
konacno pametno nesto od rumenog
Ovaj covjek je bolestan, sve ucenice je napastovao, na kraju je ucenicu ozenio, mnogo bolestan covjek
Jos do kad cemo ova lica gledati i slusati?
Neće čovjek nikakvu izvršnu funkciju i gdje se ozbiljno radi...palamudi samo i tako 20 godina...njemu treba uzeti sve funkcije, pa onda neka piše pisma.
Realno. Koji to kandidat izuzev resursa mehanizma stranke, vjerskih zajednica i suporta prilikom brojanja može dobit 20.000. glasova. Ne može niko u BiH.
Pokrali su te tvoji Bosnjaci koji su glasali za Komisica
Bogic Bogicevic kandidat trojke, inace...
Ja mislim da su i Becirevic i Imamovic dobri kandidati za predsjednistvo Bosne i Hercegovine. Ne znam, jako me je razocarao Niksic, izgledao je posten covjek prije par godina, a sad mi se cini, da je u sebi pun lopovluka, da petlja sa svima, a najmanje radi za boljitak ove nase drzave. ja bih radije stavio za predsjednika SDP Imamovica ili Lazovica. To su odani Bosanci i Hercegovci.
Samo si pomogao ovim iz sda koja ce budala glasati za nekog komunjaru
Glasati za Komşića isto je kao da glasaš za SDA 2x.
Opozicija uvijek odigra u korist SDA. Kandidovanje više kandidata automatski znači pobjedu SDA. A kako su organizovani i složni, glasovi će se opet rasuti... Možda je Denis to shvatio.
U prevodu nema niko petlje na Megdan.
Vazno je za koga cemo glasati iz reda hrvatskog naroda, dakle Zlatni Ljiljan pobjedjuje
Logično, zna on da ga na tim izborima nigdje nema. Samo zna demagogiju populisticku prosipati i nista više.