Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerstvo na nivou, otvorite granice i Vucijak ce se zatvoriti sam od sebe
Ovi su pogriješili adresu, neka traže od svojih vlasti otvaranje granica
I to nisu ratne izbjeglice nego olos i kriminalci. Gledam ih svaki dan.
Dovedu ih sebi u Beč
Reper Kid Pex apelirao je na austrijsko društvo, ali i na sve ljude iz bivše Jugoslavije da se prisjete prijateljski ispružene ruke i humanog odnosa Austrije prema ex-yu izbjeglicama devedesetih godina To ova omladina ne zna,oni misle da su izbjeglice 90tih imale potrebna dokumenta i isli vani na godisnji odmor. Sramota i nezahvalnost od BiH .
Mislio sam okupice se selafije, kada ono libtardi domaci.
Preseravanje! BIH to i radi po nalogu Austrije da sačuva izmedju ostalog, i vaše guzice, da vam nebi previše oborili cijenu rada. Baš me zanima kakav bih ja imao tretman da uletim u tudju zemlju bez dokumenata!
onda pisite vladjucima da od para sto su uzeli naprave uslove za zivota i zastite granice
Jedini konclogor u Evropi 21.vijeka.
Hoćemo, kad nas oslobodite Bakira, Mile i Dragana.