Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni dosla kazna 300KM zbog ucesca na protestima i pozivanja putem fejsa da narod izadje na proteste. Dacu tih 300KM sirotinji a oni ce dobiti cunu.
Spadaš li i ti u grupu onih "nezadovoljnika" što ima 18-19 godina, mobitel od 1500 KM i što nema pametnijeg posla od huliganskih podhvata!
i treba da platis. Zar nisi pozivao na postivanje zakona i lincovanje onih koji izbjegavaju da plate svoje obaveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Možda mi fali revolucionarnog duha, ali ne shvaćam proteste 2 i pol mjeseca prije izbora. Shvaćam da je ljudima pun k**** svega, da nemaju posla i para, ali će većina takvih opet glasati za iste one koji su ih u to stanje doveli. Kod nas je ista situacija, fabrike se zatvaraju, crkve otvaraju. Ljudi psuju vladajuću bagru, a svake 4 godine ponovno glasaju za HDZ/SDP lopove i lože se na teme kao što je ćirilica u Vukovaru i gej brakovi.
Bosancima treba više nego ikada, jedan Gavrilo Princip.
Kakva amnestija? Sve Fahrine plaćenike, one napaćene, siromašne, sa Mercedesima ML, u bajbukhanu gdje im je i mjesto!
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
ružno je ali svi ti sindilkalci su prodali svoje dionice a sada pametuju. Zašto se radnici DITE i drugih velikih firmi nisu bunili kad je radnik Tehnograda ili Tuzka primao placu od 400 KM (prije rata a oni primali po 1500-2000 sa istom stručnom spremom. Na kraju javna tajna je da su to sve pripadnici stranaka i da im odgovara da naprave anarhiju da bi preutzeli vlast. Ali nije narod baš tolika budala.
Projekat prekodrinskih susjeda i canvasa. Sta drugo reci nego to. Jadan smo narod postali kad se prodajemo za 10 maraka pa nadalje. Sve su ovo placenici. Zele da destabilizuju FBiH da bi mogli srbi i hrvati da kazu koliko su bosnjaci divlji narod i da traze podjelu BiH. Ne nasjedajte na ove dobro isplanirane "demonstracije".
Za sve su krive starnke na vlastii. Stvorile su stanje nepodnošljive nepravde i pri tome još pričaju da eto ovdje i nije tako loše i time samo dodatno potpaljuju narod, nije možda njima i njihovim bližim, na budžetu.
svakom prema sposobnostima i mogucnostima... to nije nepravda to je ideal zbog kojeg je izginulo 3 % stanovnistva.... i sad vam to ne valja kad ste skontali da nemate niti talenata niti sposobnosti pa vam neko kriv...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da li su radnici u pravu, procitajte sta kazu o tome na http://komentiraj.ba/u-toku-demonstracije-u-tuzli/
http://komentiraj.ba/u-toku-demonstracije-u-tuzli/
Svi "obespravljeni radnici" i sindikalci uvijek na FTV dnevniku u LaCosta majcama
To je nama naša borba dala :P FUJ gademi se i ti sindikalci što na račun tuđeg jada inkasiraju 3-4 hiljade mjesečno
Jasno da iza ovi protesta bas kao i februarskih stoje antibosnjaci i antibosanci
U ovoj državi, da je narod nomalan , ovi koji su dosada imali vlast i moć bi završili na dugogodišnjim robijama zbog bijede i nesreće koju su navukli na ovaj narod.
A sto to da Bosnje demonstriraju ruse i pale, a dok agresorsko genocidna odnosno srpsko-hrvatska kopilad mirno sjedi i potpaljuje Bosnje da ruse i pale sto agresori nisu uspjeli za vrjeme agresije...A svi znamo da je u Tuzli jos od 2006 pocela srbozacija Tuzle koju sprovode SDP i njihovi nalogodavci iz smrdije...Zasto se ne protestuje u mjestima gdje su hrvatski agresori vecina, zasto se ne protestuje u genocidnoj tvorevini. Jesu li to samo Bosnje gladne???
dje je fahro ???????
a sarajlije!? Njima super pa se nebune...
Meni haver u cuzi zaglavio, diler jest, al dobar je momak fakat, mozemol nekako amnestirat mog havera?